Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Αποκάλυψη 18 χρόνια μετά! O λόγος που η Έλενα Παπαρίζου δεν χαμογέλασε ποτέ όταν τραγουδούσε το «My Number One» στη Eurovision 2005 (Video)

Στο φως όλο το παρασκήνιο από τον Ποσειδώνα Γιαννόπουλο

21 Μαΐου 2023 18:41
Αποκάλυψη 18 χρόνια μετά! O λόγος που η Έλενα Παπαρίζου δεν χαμογέλασε ποτέ όταν τραγουδούσε το «My Number One» στη Eurovision 2005 (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σαν σήμερα πριν 18 χρόνια η Έλενα Παπαρίζου «ανέβασε» την Ελλάδα στην κορυφή της Ευρώπης! Μία ενδιαφέρουσα αποκάλυψη είχε κάνει ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος για την πρωτιά της Ελλάδας στη Eurovision 2005, στον αέρα του «Love It». Όπως αποκάλυψε ο επιτυχημένος στιχουργός, η εικόνα της Έλενας Παπαρίζου επί σκηνής ήταν απόλυτα επιτηδευμένη, κυρίως σε ό,τι αφορά στο ύφος της. Σύμφωνα με τον ίδιο υπήρχε πολύ συγκεκριμένος λόγος γι’ αυτό!

O λόγος που η Έλενα Παπαρίζου δεν χαμογέλασε ποτέ όταν τραγουδούσε το «My Number One» στη Eurovision 2005

«Θα σας αποκαλύψω κάτι. Ζητώ συγγνώμη προκαταβολικά από την Έλενα Παπαρίζου. Είχα μάθει ότι το 2005, επειδή όταν είχε πάει με το ‘My Number One’ το θεωρούσαν όλοι δεδομένο ότι θα κερδίσει -επειδή της το χρωστούσαν από το ‘Die for you’- για να μην προκαλεί, δεν ήταν χαμογελαστή. Εκτός από το άγχος της, δεν χαμογελούσε για να δείξει ότι δεν θεωρούσε τίποτα σίγουρο», είπε χαρακτηριστικά.

Ας παρατηρήσουμε το ανύπαρκτο χαμόγελο στην εμφάνιση της Έλενας, την οποία βέβαια… δεν ξεχάσαμε ποτέ!

 

Eurovision

Ροή ειδήσεων

Share