Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Eurovision 2023: «Λυπάμαι και ντρέπομαι» - Έξαλλη η Μαριάντα Πιερίδη για το 4άρι της Ελλάδας στην Κύπρο

Απογοητευμένη η τραγουδίστρια

15 Μαΐου 2023 16:12
Eurovision 2023: «Λυπάμαι και ντρέπομαι» - Έξαλλη η Μαριάντα Πιερίδη για το 4άρι της Ελλάδας στην Κύπρο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Eurovision 2023: Έξαλλη η Μαριάντα Πιερίδη μετά τον τελικό του μουσικού διαγωνισμού. Η τραγουδίστρια πήρε θέση για το 4άρι που έδωσε η Ελλάδα στην Κύπρο.

Συγκεκριμένα την Δευτέρα 15/5, το θέμα αυτό συζητήθηκε στον αέρα του Super Κατερίνα, με τον Ανδρέα Μικρούτσικο να παρομοιάζει τον μουσικό διαγωνισμό με φεστιβάλ πορνό, ενώ τη σκυτάλη πήρε και η Μαριάντα Πιερίδη, η οποία ξέσπασε για το 4άρι και εξήγησε πως μόνο ντροπή μπορεί να αισθάνεται.

«Λυπάμαι και ντρέπομαι για την επιτροπή που έδωσε το 4άρι στην Κύπρο. Κάποιους από τους ανθρώπους που είναι εκεί τους γνωρίζω και λυπάμαι πάρα πολύ. Μου λείπει ένας μουσικός από την επιτροπή μας, ο οποίος να γνωρίζει τα βασικά ή έστω να έχει μεγάλη εμπειρία στον χώρο. Ο τραγουδιστής της Κύπρου δεν ήταν κάποιος άπειρος, μιλάμε για έναν νεαρό ο οποίος έχει 100% το πακέτο, έχει φωνάρα και φοβερή σκηνική παρουσία», είπε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια.

Eurovision 2023: «Μπορεί να μην κατάφερα να περάσω, αλλά έχω το κεφάλι μου ψηλά» - Η απάντηση του Victor Vernicos για την ελληνική αποστολή

Μετά τις πρώτες του δηλώσεις για τον αποκλεισμό του από τον τελικό της Eurovision ο Victor Vernicos έκανε ένα Tik Tok μέσα από το οποίο αναφέρθηκε ξανά σε αυτό.

Ο 16χρονος τραγουδιστής που εκπροσώπησε την Ελλάδα στον μουσικό διαγωνισμό με το «What they say» κι έκανε μια αξιοπρεπή εμφάνιση στη σκηνή έστειλε ένα νέο μήνυμα.

«Μπορεί να μην κατάφερα να περάσω στον τελικό της Eurovision, αλλά έχω το κεφάλι μου ψηλά και ελπίζω να σας αρέσει αυτό το τραγούδι», έγραψε χαρακτηριστικά ο Victor Vernicos στην ανάρτησή του, ερμηνεύοντας ένα από τα τραγούδια του, με τίτλο "968 Paradox".

Δείτε το Tik Tok

«Κόλαφος» ο Ανδρέας Μικρούτσικος για Eurovision: «Ήταν ένα ολίσθημα της κρατικής τηλεόρασης» (Vid)

Την συμμετοχή της Ελλάδας στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision σχολίασε ο Ανδρέας Μικρούτσικος, κάνοντας λόγο για λάθος χειρισμούς από την πλευρά την ΕΡΤ, καθώς «έβαλε ένα άπειρο παιδί, με ένα τραγούδι που δεν είχε υπόσταση, να κάτσει και να πάρει στην πλάτη του την ελληνική συμμετοχή». Με την ευκαιρία, δείτε τις πρώτες δηλώσεις του Victor Vernicos μετά τον αποκλεισμό του από την Eurovision.

«Ήταν ένα ατόπημα, ένα ολίσθημα της κρατικής τηλεόρασης. Έβαλε ένα άπειρο παιδί, με ένα τραγούδι που δεν είχε υπόσταση, να κάτσει και να πάρει στην πλάτη του την ελληνική συμμετοχή. Λάθος!

Το παιδί, μέσα στην άγνοια κινδύνου, το τόλμησε, αλλά η ευθύνη δεν είναι στο παιδί. Βεβαίως και το παιδί συμμετείχε, αλλά η ευθύνη είναι στην κρατική τηλεόραση. Ένας αποκλεισμός θα τη βλάψει; Περισσότερο στην ψυχολογία αυτού του παιδιού και στο εύθραυστο του χαρακτήρα του που πάει με τόσο ενθουσιασμό και τρώει τα μούτρα του», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Να σταματήσει η ανθρωποφαγία απέναντι σε αυτό το γλυκύτατο παιδί», πρόσθεσε η Σοφία Βόσσου.

Δείτε μετά το 8:32

Οι δύο καλλιτέχνες αναφέρθηκαν και στη δική τους συμμετοχή στη Eurovision. «Αυτό το τραγούδι που έγραψε ο Ανδρέας και που το μοιραστήκαμε παρέα όλοι, με τη ζωή μας, με τη σκηνή μας, με τα τραγούδια μας, όλα, είναι καθοριστικό, μου καθόρισε όλη μου την πορεία στο χώρο της μουσικής», είπε αρχικά η Σοφία Βόσσου.

Από την πλευρά του, ο Ανδρέας Μικρούτσικος ανέφερε: «Βρεθήκαμε μαζί και το τραγουδήσαμε. Εγώ, βεβαίως, τηλεοπτικά, μετά από 32 χρόνια. Η Σοφία όμως, τακτικά βγαίνει, την τιμούν, πάει στο Ισραήλ… Και η ΕΡΤ την τιμά, εμένα με έχει ξεχάσει γιατί συνήθως οι συνθέτες και οι στιχουργοί περνούν στα αζήτητα».

 

Eurovision

Ροή ειδήσεων

Share