Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Eurovision 2023: «Αδικήσανε πολύ το παλικάρι αυτό!» - Η Πάολα για την εμφάνιση του Victor Vernicos

«Η Eurovision έχει κάτι κιτς...»

13 Μαΐου 2023 16:53
Eurovision 2023: «Αδικήσανε πολύ το παλικάρι αυτό!» - Η Πάολα για την εμφάνιση του Victor Vernicos
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Πάολα μίλησε στην εκπομπή Open Weekend για την Eurovision, σχολιάζοντας την ελληνική συμμετοχή, ενώ αναφέρθηκε και στα σχόλια που λένε πως δεν έχει πάει ποτέ στα βραβεία, Mad video music awards. Με την ευκαιρία, δείτε τις πρώτες δηλώσεις του Victor Vernicos μετά τον αποκλεισμό του από την Eurovision.

Όπως επίσης αποκάλυψε, ακόμη και αν της έδιναν ένα πολύ καλό τραγούδι, δεν πρόκειται να πήγαινε στην Eurovision, καθώς δεν μπορεί να τρέχει όπως κάνουνε οι υπόλοιποι καλλιτέχνες.

Οι δηλώσεις της Πάολα

«Έχω πάει παλαιότερα γιατί το ήθελαν οι συνεργάτες μου, για όλα αυτοί ευθύνονται, αλλά εγώ δεν θα πήγαινα ποτέ αν ήταν στο χέρι μου. Όχι ότι μου το επέβαλαν, απλά με ενημέρωσαν μια εβδομάδα πριν ότι θα είμαι εκεί οπότε δεν μπορούσα να κρεμάσω τους ανθρώπους», ανέφερε αρχικά για τα Mad.

Όσον αφορά τον μουσικό διαγωνισμό: «Δεν βλέπω ποτέ Eurovision, δεν με ενδιαφέρει αυτός ο θεσμός. Κανείς τραγουδιστής, κανείς σκηνοθέτης, καμιά ομάδα δεν πάνε εκεί για να χάσουν. Πάνε για να κερδίσουν και, αν όχι να κερδίσουν, να έχουν τουλάχιστον μια καλή θέση. Δεν δουλεύουν για να πάρουν το τίποτα αλλά συμβαίνει και αυτό, καμιά φορά να μην αρέσει αυτό που κάνουν. Όλα καλά. Εγώ θεωρώ ότι αδικήσανε φέτος πολύ το παλικάρι αυτό. Η Eurovision έχει κάτι κιτς, πρώτη φορά όμως λόγω του Κωνσταντίνου Ρήγου ήταν πολύ στιλάτο αυτό που έγινε και σημερινό απόλυτα. Εντάξει, δεν πήγε καλό αλλά τι να κάνουμε. Δεν πήγε καλά».

 

Eurovision

Ροή ειδήσεων

Share