Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Eurovision 2023: Όπου φύγει φύγει! «Φυγάδευσαν» τον Βίκτωρα Βερνίκο μετά τον αποκλεισμό - Το "καυστικό" σχόλιο του Ανδρέα Μικρούτσικου για τον «κροκοδειλάκια» 16χρονο (Video)

«Είναι ένας άπειρος 16χρονος έφηβος, χωρίς το υπερβολικό ταλέντο, άγουρος και μάλιστα με βαρύ όνομα, το οποίο μπορεί να πέσει και σαν πέτρα στα πόδια του»

12 Μαΐου 2023 11:52
Eurovision 2023: Όπου φύγει φύγει! «Φυγάδευσαν» τον Βίκτωρα Βερνίκο μετά τον αποκλεισμό - Το
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Τον διαγωνισμό της Eurovision στο Λιβερπουλ αποχαιρέτησε την Πέμπτη το βράδυ η Ελλάδα, η οποία αποκλείστηκε στον β’ ημιτελικό και δεν πέρασε στον τελικό, με τον Βίκτωρα Βερνίκο και το What they say, να μην καταφέρνουν να πάρουν το εισιτήριο.

Μάλιστα, χαρακτηριστική είναι η αντίδραση του νεαρού διαγωνιζόμενου και της ελληνικής αποστολής, όταν κατάλαβαν ότι η Ελλάδα δεν θα περάσει στον τελικό του Σαββάτου. Ο Βίκτωρ, όταν ανακοινώθηκε η τελευταία χώρα που παίρνει το εισιτήριο, έκατσε πίσω στον καναπέ απογοητευμένος και δέχτηκε τις αγκαλιές και τη στήριξη των συνεργατών του.

Αυτό που έκανε ιδιαίτερη εντύπωση και προκάλεσε ποικίλα σχόλια, ήταν η αντίδραση της ελληνικής αποστολής κατά την εμφάνισή της στο ξενοδοχείο, λίγα λεπτά μετά τον αποκλεισμό.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο, ενώ η Μαρία Κοζάκου κάνει δηλώσεις στις κάμερες, ο Βίκτωρ Βερνίκος «φυγαδεύεται» για να αποφύγει τις κάμερες. Το απόσπασμα προβλήθηκε από την εκπομπή «Super Κατερίνα» με τον Γρηγόρη Γκουντάρα μάλιστα να αντιδρά έντονα. «Γιατί το κάνατε αυτό στο παιδί; Έκανε κάτι κακό;», είπε εκνευρισμένος ο συνεργάτης της Κατερίνας Καινούργιου.

Το "καυστικό" σχόλιο του Ανδρέα Μικρούτσικου για τον «κροκοδειλάκια» 16χρονο

«Εγώ κατάλαβα από την παρουσίαση των δύο κοριτσιών, που από την αρχή της εκδήλωσης είχαν τόσο χαμηλούς τόνους, ότι είναι ένα προδικασμένο αποτέλεσμα. Μίλαγαν σαν να κλαίγαμε τον νεκρό. Είναι ένας άπειρος 16χρονος έφηβος, χωρίς το υπερβολικό ταλέντο, άγουρος και μάλιστα με βαρύ όνομα, το οποίο μπορεί να πέσει και σαν πέτρα στα πόδια του.

Έρχεται με ένα τραγούδι με ένα μόνο ενδιαφέρον σημείο. Μια σκηνοθεσία που δίνει εικόνες του ελληνισμού, αλλά με ένα παιδί, ξαπλωμένο με σορτς, να παίζει λες και είναι ο γιος του “κροκοδειλάκια”, ή ο ίδιος “κροκοδειλάκιας”, σε μια χορογραφία άβολη. Η ευθύνη δεν είναι του παιδιού, είναι ξεκάθαρα της ΕΡΤ».

Από την πλευρά της, η Κατερίνα Καινούργιου τόνισε: «Το παιδί είχε πολύ άγχος, μην πέσουν να τον φάνε. Αγαπάει πολύ τη μουσική. Ας το αφήσουμε εκεί, μπορεί να φταίει η ΕΡΤ στην επιλογή. Μπορεί αν πήγαινε 2-3 χρόνια μετά, να πήγαινε καλύτερα».

Με τον Ανδρέα Μικρούτσικο να ξεκαθαρίζει σε συνέχεια της συζήτησης: «Μόνο το παιδί δεν φταίει».

 

Eurovision

Ροή ειδήσεων

Share