Δευτέρα, 29 Μαΐου 2023

Τέλος ο Γιώργος Καπουτζίδης από την Eurovision - Αυτή θα είναι η παρουσιάστρια που θα τον αντικαταστήσει

Ποιά κυρία της τηλεόρασης θα είναι στο πλευρό της Μαρίας Κοζάκου;

15 Μαρτίου 2023 11:18
Τέλος ο Γιώργος Καπουτζίδης από την Eurovision - Αυτή θα είναι η παρουσιάστρια που θα τον αντικαταστήσει
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Φαίη Σκορδά αποκάλυψε αποκλειστικά ποιο θα είναι το πρόσωπο που θα καθίσει δίπλα από την Μαρία Κοζάκου στην παρουσίαση της Eurovision. Με την ευκαιρία, δείτε το σκάνδαλο που είχε προκύψει με τον εκπρόσωπο της ελληνικής συμμετοχής.

Η απόφαση του Γιώργου Καπουτζίδη να μην παρουσιάσει τις βραδιές της Eurovision δημιούργησε ένα κενό που έπρεπε να καλυφθεί. Μπορεί να έχουν ακουστεί πολλά ονόματα για την συγκεκριμένη θέση όμως ο κύβος ερρίφθει.

Η Φαίη Σκορδά αποκλειστικά μέσα από την εκπομπή της είπε ότι η Τζένη Μελιτά θα είναι το πρόσωπο που θα αντικαταστήσει τον Γιώργο Καπουτζίδη, για την παρουσίαση της Eurovision. Η παρουσιάστρια ανήκει στο δυναμικό του καναλιού και η δημόσια τηλεόραση της έχει δείξει μεγάλη εμπιστοσύνη.

Έτσι, η Τζένη Μελιτά και η Μαρία Κοζάκου θα συνεργαστούν για να μεταφέρουν στο Ελληνικό κοινό τον παλμό των βραδιών της Eurovision. Μένει να δούμε αν θα υπάρξει και κάποια αντικαταστάτρια όσο λείπει από την εκπομπή.

Eurovision 2023: Τα τρία τραγούδια στην τελική φάση για την ελληνική συμμετοχή

Τρία είναι τα τραγούδια που περνούν στην τελική φάση της διαδικασίας επιλογής του τραγουδιού που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στον 67ο Διαγωνισμό της Eurovision.

Το αποτέλεσμα που προέκυψε από την ψηφοφορία της 70μελούς Επιτροπής Κοινού και την αντίστοιχη αξιολόγηση από την Επιτροπή της ΕΡΤ των πέντε δημοφιλέστερων τραγουδιών που επέλεξαν οι πολίτες. Με την ευκαιρία, δείτε τις ριζικές αλλαγές που θα γίνουν στην διοργάνωση.

Τα τρία τραγούδια που προκρίνονται στην τελική φάση είναι τα «What they say»–Bίκτωρ Βερνίκος, «Liar»–Μελίσσα Μαντζούκη και «Shout out»–Μαρία Μαραγκού/Αντωνία Καούρη.

Από χθες, τόσο οι εν λόγω καλλιτέχνες όσο και οι ομάδες τους έχουν κληθεί στην ΕΡΤ, προκειμένου να παρουσιάσουν αναλυτικά τις προτάσεις τους (concept) για την εν γένει παρουσία τους στον διαγωνισμό, οι οποίες θα ληφθούν, όπως την τελευταία διετία, υπόψη της Επιτροπής της ΕΡΤ πριν αυτή προχωρήσει στην τελική βαθμολογία της.

Η εφταμελής Επιτροπή της ΕΡΤ, με πρόεδρο τον Δημήτρη Παπαδημητρίου, απαρτίζεται από τους Πέτρο Αδάμ, Λεωνίδα Αντωνόπουλο, Φώτη Απέργη, Μαρία Κοζάκου, Κωνσταντίνο Μπουρούνη και Γιάννη Πετρίδη.

View this post on Instagram

A post shared by Antonia Kaouri (@kaouraki)

Όπως υπενθυμίζει η ΕΡΤ, για πρώτη φορά φέτος, η τελική απόφαση θα διαμορφωθεί σε ποσοστό 50,6% από τις επιλογές της Επιτροπής Κοινού και 49,4% από την Επιτροπή της ΕΡΤ.

 

Eurovision

Ροή ειδήσεων

Share