Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Το "φαινόμενο" της φετινής Eurovision Chanel έρχεται Ελλάδα και ετοιμάζει κάτι σπουδαίο

Θα πάθετε σοκ!

16 Μαΐου 2022 15:06
Το
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μία από τις πιο εκρηκτικές παρουσίες που θα έχουμε να θυμόμαστε από τη Eurovision 2022 στο Τορίνο είναι η καυτή Ισπανίδα Chanel Terrero, η οποία έκανε την Ευρώπη να παραμιλά στον ρυθμό του κορμιού της. Με την ευκαιρία, δείτε την ανατροπή με τους Ουκρανούς νικητές.

Η συνεργασία “έκπληξη” της Φουρέιρα

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή λοιπόν την Δευτέρα 16/5 μέσα από το Happy Day προχώρησε σε μια αποκάλυψη "βόμβα" καθώς ανέφερε πως η Chanel έχει στείλει προσωπικό μήνυμα και email στην Φουρέιρα και έχουν μιλήσει, λέγοντάς της πως ήταν η έμπνευσή της όταν την είδε στον μουσικό διαγωνισμό, και έτσι οι δύο τραγουδίστριες πιθανόν να συνεργαστούν στην Ελλάδα και στο πλαίσιο των φετινών Mad Awards.

Κόλαση η Ελένη Φουρέιρα: Με μπλε τζιν και λευκό τοπ "έκλεψε" τις εντυπώσεις στους δρόμους της Αθήνας

Η Ελένη Φουρέιρα απαθανατίστηκε από τον φωτογραφικό φακό την Τρίτη 10/5 στους δρόμους της Αθήνας και το στυλ της, ακόμα και όταν δεν πρόκειται για κάποια επίσημη εμφάνιση, είναι αξιοζήλευτο.

Η casual εμφάνιση της Ελένης Φουρέιρα στους δρόμους της Αθήνας

Αυτή τη φορά, "έκλεψε" τις εντυπώσεις με ένα απλό και καθημερινό look, το οποίο αποτελεί την πιο εύκολη και γρήγορη λύση όταν βιάζεσαι. Ένα λευκό τοπάκι, ένα μπλε τζιν σε φαρδιά γραμμή, λευκά αθλητικά και ένα... διαβάστε τη συνέχεια στο Youweekly.gr.

 

Eurovision

Ροή ειδήσεων

Share