Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Eurovision 2022: Ξέσπασε ο Ανδρέας Μικρούτσικος για την Ανδρομάχη - «Μας σκότωσε τα αυτιά! Κάθε τραγουδίστρια όταν είναι αδιάθετη...» (Video)

«Γι’ αυτό σε τέτοιους διαγωνισμούς παίρνουν χάπια για να καθυστερήσουν την έμμηνο ρύση»

13 Μαΐου 2022 12:39
Eurovision 2022: Ξέσπασε ο Ανδρέας Μικρούτσικος για την Ανδρομάχη - «Μας σκότωσε τα αυτιά! Κάθε τραγουδίστρια όταν είναι αδιάθετη...» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο δεύτερος ημιτελικός της Eurovision 2022 ολοκληρώθηκε το βράδυ της Πέμπτης (12/5) με την ανακοίνωση των δέκα χωρών που πήραν το «εισιτήριο» για το Μεγάλο Τελικό του Σαββάτου (14/5) με την Κύπρο, την οποία εκπροσώπησε η Ανδρομάχη Δημητροπούλου με το «Ela», όμως, να μην προκρίνεται τελικά.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος, ο οποίος παρακολούθησε την εμφάνιση της τραγουδίστριας από την τηλεόραση, δεν συγκράτησε τα νεύρα του το επόμενο πρωί στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και προχώρησε σε άκρως αιχμηρά σχόλια για την εμφάνισή της.

«Κάθε τραγουδίστρια όταν είναι αδιάθετη έχει τονική αστάθεια. Γι’ αυτό σε τέτοιους διαγωνισμούς παίρνουν χάπια για να καθυστερήσουν την έμμηνο ρύση. Το δεύτερο ενδεχόμενο είναι να μην ακούει καλά. Με τη σημερινή τεχνολογία αυτό το ξεχνάμε. Εχθές για άλλοθι τη ρώτησα μήπως δεν ακούει καλά.

Μετά έρχεται το στοιχείο του πόσο καλά τοποθετημένη φωνή έχεις. Και τρακ να έχεις αν η φωνή σου είναι σωστά τοποθετημένη δε φεύγεις, άντε τα πέντε πρώτα δευτερόλεπτα να ξεφύγεις αλλά μετά το βρίσκεις. Το συγκεκριμένο κορίτσι ήταν σε όλο το τραγούδι στονάτη. Στο τέλος δε, έφτασε στο φάλτσο.

Μας σκότωσε τα αυτιά. Εγώ όταν το άκουσα, είπα ότι δεν υπάρχει περίπτωση να περάσει. Και χθες της το είπα ευγενικά» είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

 

Eurovision

Ροή ειδήσεων

Share