Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Eurovision 2022: Εντυπωσίασε η Κύπρος – Η εμφάνιση της Ανδρομάχης με το «Ela» (Video)

Τα έδωσε όλα στη σκηνή!

12 Μαΐου 2022 23:40
Eurovision 2022: Εντυπωσίασε η Κύπρος – Η εμφάνιση της Ανδρομάχης με το «Ela» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Άκρως εντυπωσιακή ήταν η εμφάνιση της Κύπρου στη σκηνή της Eurovision 2022.

Η Ανδρομάχη με το «Ela» τα έδωσε όλα πάνω στη σκηνή, κατά τη διάρκεια του δεύτερου ημιτελικού, και πλέον περιμένει στο τέλος της βραδιάς να μάθει αν θα τραγουδήσει και στον μεγάλο τελικό του Σαββάτου.

Δείτε επίσης: Ανδρέας Μικρούτσικος: Άγριο κράξιμο στην Αμάντα Γεωργιάδη - «Δεν μου άρεσε, φθηνιάρικο» (Video)

Μπορεί τα στοιχήματα των τελευταίων ωρών να έδειχναν την Κύπρο εκτός τελικού, ωστόσο η εμφάνιση της Ανδρομάχης εντυπωσίασε το κοινό του Pala Olimpico, το οποίο την καταχειροκρότησε!

Δείτε σε βίντεο την εμφάνιση της Κύπρου

Ανδρομάχη και «Ela»

Το «Ela» έχει ελληνικό και αγγλικό στίχο και είναι δημιούργημα των Alex Papaconstantinou, Arash, Eyelar Mirzazadeh, Fatjon Miftaraj, Filloreta Raci Fifi, Geraldo Sandell, Γιώργο Παπαδόπουλο, Robert Uhlmann, Viktor Svensson και Yll Limani.

Η επιμέλεια της παρουσίασης του τραγουδιού επί σκηνής έχει ανατεθεί στους διεθνώς καταξιωμένους καλλιτεχνικούς διευθυντές Marvin Dietmann και Dan Shipton.

Στην εμφάνισή της είδαμε μία τεράστια κατασκευή σαν κοχύλι, επάνω στο οποίο βρέθηκαν οι χορεύτριες και ταυτόχρονα προβλήθηκαν γραφικά.

Αθάνατη Ελληνίδα... γιαγιά: Το συγκινητικό video με τις ευχές στην Αμάντα Γεωργιάδη για τη Eurovision!

Λίγο πριν τον Α’ ημιτελικό της Eurovision η Αμάντα Γεωργιάδη δημοσίευσε ένα συγκινητικό βίντεο στα social media, με την Ελληνίδα γιαγιά της να στέλνει στην εγγονή της ευχές για τη σημερινή βραδιά.

«Η 101 ετών Ελληνίδα γιαγιά μου εύχεται καλή τύχη για απόψε! Πάμε Ελλάδα!» έγραψε λίγες ώρες πριν την εμφάνισή της στον διαγωνισμό τραγουδιού η ταλαντούχα ερμηνεύτρια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

 

Eurovision

Ροή ειδήσεων

Share