Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Eurovision 2022: Ποιος θα δώσει το 12άρι της Ελλάδας στον μεγάλο τελικό

Η μεγάλη έκπληξη!

26 Απριλίου 2022 18:16
Eurovision 2022: Ποιος θα δώσει το 12άρι της Ελλάδας στον μεγάλο τελικό
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αντίστροφα μετρούν πλέον οι ημέρες για τον μεγάλο τελικό της Eurovision, o οποίος θα πραγματοποιηθεί στο Τορίνο της Ιταλίας το Σάββατο 14 Μαΐου. Παράλληλα, δείτε το τραγούδι που θα συμμετέχει η Ουκρανία στη Eurovision.

Εκεί ελπίζουμε να βρεθεί η Ελλάδα, με την Αμάντα Γεωργιάδη και το «Die together», η οποία θα διαγωνιστεί τέσσερις ημέρες νωρίτερα στον πρώτο ημιτελικό της διοργάνωσης.

Όπως ανακοίνωσε η ΕΡΤ, την Τρίτη (26/4) στον μεγάλο τελικό της 66ης Eurovision θα βρεθεί και η περσινή εκπρόσωπος της Ελλάδας, Στεφανία Λυμπερακάκη, αλλά μέσω video.

Κι αυτό γιατί θα θα ανακοινώσει την υψηλότερη βαθμολογία της Ελλάδας στη βραδιά του τελικού.

Έλενα Παπαρίζου: Αποκαλύπτει αν θα ξαναπήγαινε Eurovision

Η Έλενα Παπαρίζου, η ταλαντούχα τραγουδίστρια και νικήτρια της Eurovision 2005 για την Ελλάδα, παραχώρησε συνέντευξη στην Konnie Μεταξά για την εκπομπή "Mega Star" και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να εκπροσωπούσε ξανά τη χώρα μας στον διαγωνισμό τραγουδιού.

Με την ευκαιρία διαβάστε εδώ από ποια πάθηση ταλαιπωρείται εδώ και χρόνια η Έλενα Παπαρίζου.

Η εξομολόγηση της Παπαρίζου

Η Έλενα Παπαρίζου εμφανίστηκε ιδιαίτερα ενθουσιασμένη με την επανένωση των Antique: "Ήθελα να ενώσω ξανά τους Antique και φέτος το καταφέραμε. Πάντα ήμασταν σε επικοινωνία. Μας κάλεσαν ξανά στη Σουηδία για να κάνουμε μια περιοδεία φέτος το καλοκαίρι. Είμαστε πολύ χαρούμενοι".

Η διάσημη τραγουδίστρια δεν είναι αρνητική στο να πάει στη Eurovision. Η ίδια εξήγησε: "Το θέμα έχει να κάνει πάντα με το τραγούδι, αλλά για ποιον λόγο να μην πάνε πιο νέα παιδιά στη Eurovision; Αν είχα ένα τραγούδι που με γέμιζε και θα ήθελε ο κόσμος να πάω θα το έκανα με μεγάλη μου χαρά, αλλά επειδή το έχω κάνει είναι πραγματικά πολύ ωραία εμπειρία".

TAGS
 

Eurovision

Ροή ειδήσεων

Share