Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Eurovision: «Κλείδωσε» ο τελικός για τις 14 Μαΐου – Σε ποια πόλη θα γίνει

Ποιοι καλλιτέχνες ενδιαφέρονται να εκπροσωπήσουν την Ελλάδα

8 Οκτωβρίου 2021 14:44
Eurovision: «Κλείδωσε» ο τελικός για τις 14 Μαΐου – Σε ποια πόλη θα γίνει
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ξεκίνησε κι επίσημα η αντίστροφη μέτρηση για την Eurovision του 2022. Ειδικότερα, τον επόμενο διαγωνισμό τραγουδιού επελέγη για να φιλοξενήσει η πόλη του Τορίνο.

Οι υποψήφιες ιταλικές πόλεις ήταν συνολικά 16.

Η βραδιά του τελικού θα διεξαχθεί στις 14 Μαΐου.

Ποιοι υποψήφιοι «παίζουν» για την Ελλάδα

Συνολικά πέντε είναι οι υποψήφιοι καλλιτέχνες για να εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στον δημοφιλή διαγωνισμό τραγουδιού.

Οι υποψήφιοι, όπως μετέδωσε το Mega, έχουν προθεσμία μέχρι την Κυριακή για να καταθέσουν τις προτάσεις τους σε σχέση με το τραγούδι τους, αλλά και τον τρόπο που θα παρουσιαστεί.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, και φέτος δεν θα υπάρχει ψηφοφορία του κοινού και θα γίνει απευθείας ανάθεση.

Όσον αφορά στους υποψηφίους που έχουν ήδη καταθέσει ή πρόκειται να καταθέσουν τις προτάσεις τους, πρώτη είναι η Καλομοίρα, η οποία κατέθεσε πρόταση για τραγούδι μαζί με τον Μοχόμπι, ο οποίος είναι βραβευμένος με δύο Grammy. Το τραγούδι θα είναι χορευτικό.

Η Joanne, η νικήτρια του περσινού The Voice αναμένεται να καταθέσει μέχρι την Κυριακή δύο τραγούδια, ένα dance και ένα ερωτικό.

Ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, ο οποίος είχε κάνει και πέρυσι μουσική πρόταση αλλά δεν τα κατάφερε να προκριθεί, θα καταθέσει ένα dance τραγούδι.

Ο Νίκος Γκάνος θα καταθέσει τρία χορευτικά τραγούδια και ο Good Job Nicky, ο γιος του Γιάννη Πάριου, θα καταθέσει σήμερα ένα τραγούδι, το οποίο θα είναι μια δυνατή μπαλάντα.

Τελευταία υποψηφιότητα από την Evangelia, η οποία θα καταθέσει τρία τραγούδια σε ρυθμό pop, με παραγωγό τον Jay Stolar που έχει πολλές επιτυχίες διεθνούς βεληνεκούς.

TAGS
 

Eurovision

Ροή ειδήσεων

Share