Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Eurovision 2021: Σπάει τη σιωπή του ο νικητής: «Ένιωσα προσωπικά προσβεβλημένος» - Έξαλλος με τα δημοσιεύματα για χρήση ναρκωτικών

Όλα όσα είπε

30 Μαΐου 2021 16:46
Eurovision 2021: Σπάει τη σιωπή του ο νικητής: «Ένιωσα προσωπικά προσβεβλημένος» - Έξαλλος με τα δημοσιεύματα για χρήση ναρκωτικών
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα πλάνο του τραγουδιστή του συγκροτήματος Maneskin, Damiano David, κατά τη διάρκεια του μεγάλου τελικού της Eurovision, προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων με σενάρια για χρήση κοκαΐνης.

«Ένιωσα προσωπικά προσβεβλημένος, για αυτό και προσφέρθηκα από την πρώτη στιγμή να υποβληθώ σε τεστ ανίχνευσης ουσιών», ανέφερε σε συνέντευξή του στο Πρώτο Θέμα και συνέχισε:

«Από την πρώτη στιγμή ξεκαθαρίσαμε ότι δεν έχουμε κάνει ποτέ χρήση ουσιών και είμαστε εναντίον των ναρκωτικών. Προφανώς και μας ενόχλησε το όλο θέμα που προέκυψε, επειδή θέλουμε ο κόσμος να μιλάει μόνο για την μουσική μας. Η καθαρή μας συνείδηση όμως μας έκανε να μην έχουμε καμία αμφιβολία. Δεν θα κάναμε ποτέ κάτι τέτοιο».

Σε ό,τι αφορά το διαγωνιστικό κομμάτι της Eurovision, ο ίδιος σχολίασε: «Δεν αντιμετωπίσαμε τη Eurovision σαν αγώνα, ούτε τους άλλους διαγωνιζόμενους ως ανταγωνιστές. Μας άρεσε πολύ η Ουκρανία, η Φινλανδία και το Βέλγιο».

Όσο για το "δέσιμο" του Ιταλικού γκρουπ με τη χώρα μας, ο Damiano αποκάλυψε: «Έχουμε έρθει στην Ελλάδα μόνο για διακοπές μέχρι στιγμής, αλλά θέλουμε πολύ να ξαναέρθουμε για να δώσουμε μια συναυλία στην υπέροχη χώρα σας. Έχουμε πάρει άλλωστε και πολλά μηνύματα από Έλληνες θαυμαστές μας».

Eurovision Ιταλός

Eurovision: H «απαγορευμέvη» φωτογραφία του Ιταλού νικητή που αφήνει ελάχιστα στη φαντασία & το φιλί στο στόμα στη σκηνή

Ολόκληρη η Ευρώπη μιλά για τον Ιταλό ρόκερ Damiano David, οποίος με τη μπάντα του, Måneskin, βρέθηκε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Eurovision.

Μετά τα πλάvο που έδωσε την εντύπωση πως ο ίδιος έπαιρνε ουσίες κατά τη διάρκεια του ευρωπαϊκού μουσικού διαγωνισμού και το φιλί που έδωσε στο στόμα με τον κιθαρίστα της μπάντας του την ώρα που έγραφαν οι κάμερες μετά τη νίκη τους, ο ίδιος συζητιέται ξανά.

Αφορμή στάθηκε μία άκρως ιδιαίτερη λήψη του που κοινοποίησε η διαδικτυακή περσόνα Soula Glamorous, με τον ίδιο να απεικονίζεται φορώvτας ελάχιστα, με συγκεκριμένο σημείο του σώματός του σχεδόν σε κοινή θέα.

Ο Damiano έχει συνηθίσει το κοινό του σε τέτοιου είδους φωτογραφίες, ωστόσο η Ευρώπη δεν είχε ιδέα περί της νοοτροπίας του συγκεκριμένου καλλιτέχνη που έχει φανατικούς θαυμαστές στη γειτονική χώρα.

Δείτε τη φωτoγραφία που έγινε viral:

H «απαγορευμέvη» φωτογραφία του Ιταλού νικητή της Eurovision


«Gay kiss» από τους Måneskin στη σκηνή

Η Ιταλία εκπροσωπήθηκε στη φετινή Eurovision από τους Måneskin και το τραγούδι «Zitti e buoni», με το συγκρότημα να σηκώνει την «κούπα».

Λαμπερός πρωταγωνιστής του γκρουπ των Måneskin - μια παρέα φίλων από το Γυμνάσιο που έγιναν γνωστοί στη χώρα τους μέσα από το τηλεοπτικό σόου «X – Factor» - ο τραγουδιστής του, με στυλ και εμφάνιση αλά Φρέντι Μέρκιουρι, παθιασμένη ερμηνεία και γοητευτική σκηνική παρουσία έστρεψε όλα τα βλέμματα επάνω του με ένα δημόσιο φιλί στη σκηνή του τελικού της φετινής Eurovision, μπροστά στα μάτια εκατομμύρια τηλεθεατών.

Δείτε το βίντεο:

 

Eurovision

Ροή ειδήσεων

Share