Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Eurovision 2021: «Μπηχτή» Δρούτσα για Στεφανία - «Πρέπει να στέλνουμε Ελληνίδες...»

Μάλλον οι ομογενείς για την ίδια δεν είναι Έλληνες... - Οι δηλώσεις της που έχουν συζητηθεί

24 Μαΐου 2021 14:18
Eurovision 2021: «Μπηχτή» Δρούτσα για Στεφανία - «Πρέπει να στέλνουμε Ελληνίδες...»
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Η Εύη Δρούτσα φαίνεται πως πιστεύει, ότι οι ομογενείς... δεν είναι Έλληνες, αν κρίνουμε από το σχόλιο της για τη Στεφανία Λυμπερακάκη, με τη γνωστή τραγουδοποιό να είναι και πάλι δηκτική σε όσα είπε για το Eurovision.

«Δεν μου άρεσε το ιταλικό τραγούδι της Eurovision, τι να μου αρέσει; Είναι κάτι που μπορείς να το τραγουδήσεις; Είναι καλό που ένα κράτος κατάφερε να κάνει κάτι διαφορετικό» είπε για το τραγούδι των Μaneskin.

«Ο Δημήτρης Κοντόπουλος μπορούσε να είναι πάρα πολύ καλύτερος στο ελληνικό τραγούδι. Στο τραγούδι της Μολδαβίας ήταν πάρα πολύ καλός ο Κοντόπουλος. Η Stefania μια χαρά κοριτσάκι ήταν. Πρέπει κάποια στιγμή να βάζουμε Ελληνίδες. Είναι Ελληνίδα η Stefania, αλλά τι Ελληνίδα; Ελληνίδα η οποία δεν ζει σε εμάς. Έχουμε να βάλουμε Ελληνίδες τραγουδίστριες που ζουν στην Ελλάδα, όχι που πάνε κι έρχονται. Γιατί δεν στέλνουμε την Μπέσσυ Αργυράκη, επειδή είναι παχιά; Είναι φωνάρα! Σας πειράζει που είναι πιο μεγάλη σε ηλικία;» τόνισε.

Στη συνέχεια μίλησε για το τραγούδι της Ελλάδας, το οποίο με τη σειρά του πέρασε στην ιστορία. «Ο Δημήτρης Κοντόπουλος είναι πολύ καλός συνθέτης, αλλά ας με συγχωρέσει, είναι τραγουδάκι, δεν είναι τραγουδάρα. Έχουμε ανάγκη από τραγουδάρες, δεν έχουμε ανάγκη από τραγούδια. Nα στείλουμε τον Κορκολή να γράψει ένα “Σκόνη και Θρύψαλα”, να βγει και να χαλάσει ο κόσμος. Δεν μιλάω για στίχο αυτή τη στιγμή, μιλάω για μουσική. Το κυπριακό τραγούδι ήταν πολύ καλύτερο. Το El Diablo το τραγουδάω μέσα μου» είπε.

Η γνωστή στιχουργός αναφέρθηκε στο τραγούδι που της άρεσε. «Με εντυπωσίασε η Ελβετία. Μόλις τον άκουσα είπα… η Celine Dion».

Εύη Δρούτσα: Οι δηλώσεις της που έχουν συζητηθεί

Το σχόλιο για τα κιλά του Βασίλη Καρρά

Η Εύη Δρούτσα, που απείχε τα τελευταία χρόνια από την τηλεοπτική πραγματικότητα, έδωσε νωρίτερα μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στον Δημήτρη Παπανώτα και το Happy Day.

Η ίδια εξομολογήθηκε πως ήταν από τους μόνους στιχουργούς που δε θέλησε να έχει ποτέ κοινωνικά πάρε-δώσε, ωστόσο έκανε παρέα με κάποιους ανθρώπους από τον καλλιτεχνικό χώρο.

«Με τον Στέφανο Κορκολή κάναμε πάρα πολλή παρέα. Ήμασταν από το πρωί μέχρι το βράδυ μαζί σε ένα σπίτι. Με την Άννα Βίσση έκανα πολλή παρέα, όταν πρωτοχώρισε. Εξακολουθώ να είμαι φίλη της, αλλά δεν ήμουν φίλη της στο να πάμε να φάμε, να κάνουμε… Την εποχή που συνεργάστηκα με τον Αλκαίο, τον βρήκα πεταμένο σε ένα συρτάρι. Είπα στην εταιρία, ότι θέλω να τον πάρω και να τον φτιάξω. Είπα ότι θα κάνω τον Αλκαίο φίρμα».

Η Εύη Δρούτσα εξομολογήθηκε και την πικρία της. «Με ρωτάς αν με πήρε κανείς τηλέφωνο να μου πει χρόνια πολλά, καλά Χριστούγεννα; Κανείς, εκτός από τον Τερζή», είπε χαρακτηριστικά.

Στο στόχαστρό της πάντως μπήκε ο Βασίλης Καρράς. «Με ενοχλεί ο Καρράς που έχει παχύνει τόσο, δε μπορείς να είσαι τόσο παχύς και να μη μπορείς να αναπνεύσεις. Για σένα και τον άλλο που σε βλέπει», δήλωσε συγκεκριμένα.

Ο Τριαντάφυλλος, η Θεοδωρίδου και η Φουρέιρα ως παρουσιάστρια

Η Εύη Δρούτσα είχε μιλήσει ξανά στο Πρωινό και αναφέρθηκε στον Τριαντάφυλλο και τη Νατάσα Θεοδωρίδου αλλά και για τραγουδιστές στους οποίους έχει δώσει τραγούδια.

«Τον Παλιόκαιρο τον έδωσα στην Καίτη Γαρμπή και τον πέταξε. Εγώ φταίω που δεν της άρεσε; Τον πήρε ο Πασχάλης Τερζής. Με τον Γιώργο Θεοφάνους είχαμε κόντρα, με είχε στεναχωρήσει πάρα πολύ. Μου είχε πει κάτι προσωπικό που εμένα με στεναχώρησε. Αυτό το συγκεκριμένο μου έχει κάτσει. Η Ελένη Φουρέιρα δεν μου αρέσει σαν παρουσιάστρια. Η Ελένη έχει το τραγούδι εκεί που το έχει. Η παρουσιάστρια πρέπει να έχει τόσο μεγάλη προσωπικότητα, να ξέρει πού απαντάει, να ρίχνει το φαρμάκι της εκεί που πρέπει και να χαϊδεύει εκεί που πρέπει. Πρέπει να μπορεί να κρατάει την παράσταση εκεί που πρέπει. Εκείνη πρέπει να φέρνει τα νούμερα. Ανακάλυψα έναν Φοίβο με ένα μεγάλο ταλέντο θεατρικό. Ο Φοίβος είναι πάρα πολύ καλός. Ο Γιάννης Πλούταρχος, παραδόξως, δεν είναι κακός, είναι πιο λίγος. Αλλά για τον Γιάννη είναι καλός. Η Καιτούλα είναι το καλό παιδί», ανέφερε μεταξύ άλλων η Εύη Δρούτσα.

«Εγώ τον έβγαλα τον Τριαντάφυλλο με το τραγούδι «Βλέπω κάτι όνειρα». Με πήρε ο Γιαρμενίτης και μου λέει «έφερα ένα παιδί από τη Ρόδο, 16 χρονών, με σγουρά μαλλιά και φοράει ψηλά τακούνια». Δεν τον είχα δει ποτέ μου και του γράφω το «Βλέπω κάτι όνειρα». Πάω στην εταιρεία και βλέπω ένα παιδί με ένα τακούνι τόσο! Λέω «Πώς περπατάς παιδί μου; Θα πέσεις κάτω»! Ο Τριαντάφυλλος τότε έριξε την Ελλάδα κάτω! Είναι φοβερός συνθέτης, έκανε όλη την καριέρα της Νατάσας Θεοδωρίδου. Ξέρεις ότι τραγούδησε με τη Νατάσα τραγούδι για να πάρει τα πάνω της η Νατάσα, γιατί τότε η Νατάσα δεν ήταν τίποτα και ο Ντάφι ήταν εκεί πάνω;», είπε η Εύη Δρούτσα.

Η απάντηση της Φουρέιρα

Σε διαφορετικό ρόλο απολαμβάνουμε το τελευταίο διάστημα την Ελένη Φουρέιρα καθώς εμφανίζεται κάθε Παρασκευή ως παρουσιάστριας στα live του «House of Fame», τα οποία μεταδίδονται μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ.

Η «βασίλισσα της pop μουσικής», η οποία μάλιστα έγινε και η ambassador της Ελλάδας και της Κύπρου στην παγκόσμια καμπάνια του Spotify, έχει δεχτεί αρνητική κριτική γι’ αυτό της το βήμα.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του μάλιστα, ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης είχε δηλώσει πως η γνωστή τραγουδίστρια «δεν είναι καλή σαν παρουσιάστρια. Ευτυχώς υπάρχει ο Φοίβος». Την ίδια γνώμη όμως φαίνεται όμως να έχει και η Εύη Δρούτσα, η οποία μάλιστα είχε κάνει και guest εμφάνιση στο μουσικό reality.

Η Ελένη Φουρέιρα που βρίσκεται στο peak της καριέρας της, όσον αφορά το τραγούδι, φαίνεται να μην πτοείται από την αρνητική κριτική που της έχει ασκηθεί και μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day», έδωσε την δική της απάντηση σχετικά με όσα έχει ακούσει κατά καιρούς.

«Ήταν η πανδημία λόγος να πω ναι στην πρόταση για το House of fame. Δεν θα μπορούσα σε άλλη περίπτωση να έχω πει το ναι. Θα ήταν κάτι το οποίο μπορεί να το έκανα πολύ αργότερα ή μπορεί και καθόλου. Δεν ξέρω. Πραγματικά, όμως, χαίρομαι πάρα πολύ που το έκανα γιατί πέρασα και πολύ ωραία τις Παρασκευές μου και δοκιμάστηκα σε κάτι το οποίο δεν με φανταζόμουν. Και live κιόλας.

Όλα με φόβισαν και έχω άγχος κάθε φορά που βγαίνω γιατί είναι live. Όταν κάνεις κάτι πρώτη φορά και το κάνεις live καταλαβαίνεις ότι εκτίθεσαι και είναι πάρα πολύ δύσκολο. Όπως είναι δύσκολο να συνδυάσεις το ακουστικό και να έχεις κάποια γραμμένα πράγματα απέναντι που πρέπει να τα πεις. Είναι πρωτόγνωρα για μένα. Πάντα είχα αρνητικά σχόλια και πάρα πολύ θετικά. Δεν μπορούμε να αρέσουμε σε όλους οπότε ξεκινάμε από εκεί… Είμαι μια χαρά με αυτό», είπε χαρακτηριστικά η ταλαντούχα τραγουδίστρια.

 

Eurovision

Ροή ειδήσεων

Share