Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Eurovision: H «απαγορευμέvη» φωτογραφία του Ιταλού νικητή που αφήνει ελάχιστα στη φαντασία & το φιλί στο στόμα στη σκηνή

Αυτή είναι η κούκλα σύντροφος του

24 Μαΐου 2021 12:02
Eurovision: H «απαγορευμέvη» φωτογραφία του Ιταλού νικητή που αφήνει ελάχιστα στη φαντασία & το φιλί στο στόμα στη σκηνή
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Ολόκληρη η Ευρώπη μιλά για τον Ιταλό ρόκερ Damiano David, οποίος με τη μπάντα του, Måneskin, βρέθηκε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Eurovision.

Μετά τα πλάvο που έδωσε την εντύπωση πως ο ίδιος έπαιρνε ουσίες κατά τη διάρκεια του ευρωπαϊκού μουσικού διαγωνισμού και το φιλί που έδωσε στο στόμα με τον κιθαρίστα της μπάντας του την ώρα που έγραφαν οι κάμερες μετά τη νίκη τους, ο ίδιος συζητιέται ξανά.

Αφορμή στάθηκε μία άκρως ιδιαίτερη λήψη του που κοινοποίησε η διαδικτυακή περσόνα Soula Glamorous, με τον ίδιο να απεικονίζεται φορώvτας ελάχιστα, με συγκεκριμένο σημείο του σώματός του σχεδόν σε κοινή θέα.

Ο Damiano έχει συνηθίσει το κοινό του σε τέτοιου είδους φωτογραφίες, ωστόσο η Ευρώπη δεν είχε ιδέα περί της νοοτροπίας του συγκεκριμένου καλλιτέχνη που έχει φανατικούς θαυμαστές στη γειτονική χώρα.

Δείτε τη φωτoγραφία που έγινε viral:

H «απαγορευμέvη» φωτογραφία του Ιταλού νικητή της Eurovision


«Gay kiss» από τους Måneskin στη σκηνή

Η Ιταλία εκπροσωπήθηκε στη φετινή Eurovision από τους Måneskin και το τραγούδι «Zitti e buoni», με το συγκρότημα να σηκώνει την «κούπα».

Λαμπερός πρωταγωνιστής του γκρουπ των Måneskin - μια παρέα φίλων από το Γυμνάσιο που έγιναν γνωστοί στη χώρα τους μέσα από το τηλεοπτικό σόου «X – Factor» - ο τραγουδιστής του, με στυλ και εμφάνιση αλά Φρέντι Μέρκιουρι, παθιασμένη ερμηνεία και γοητευτική σκηνική παρουσία έστρεψε όλα τα βλέμματα επάνω του με ένα δημόσιο φιλί στη σκηνή του τελικού της φετινής Eurovision, μπροστά στα μάτια εκατομμύρια τηλεθεατών.

Δείτε το βίντεο:

Αυτή είναι η κούκλα σύντροφος του 22χρονου Ιταλού νικητή

Ο frontman της ιταλικής μπάντας, Damiano David ξεσήκωσε με τη φωνή του τους Ευρωπαίους και "έβαλε φωτιά" στη σκηνή του Ρότερνταμ! Ο 22χρονος ροκάς θεωρείται sex symbol στη χώρα του και ο γυναικείος πληθυσμός τον λατρεύει! Ο 22χρονος τραγουδιστής εδώ και τέσσερα χρόνια έχει σχέση με την κούκλα Giorgia Soleri.

Μάλιστα, μπορεί να είναι μικρός ο Damiano David αλλά έχει ήδη αρραβωνιαστεί και τα ευχάριστα νέα ανακοίνωσε ο ίδιος μέσω μιας ιστορίας Instagram που τον απεικονίζει να αγκαλιάζει την νεαρή καλλονή και να γράφει: «Μετά από σχεδόν 4 χρόνια μπορούμε να πούμε, σωστά;».

Οι δυο τους είναι μαζί από το 2017, το έτος που οι Maneskin συμμετείχαν στο ιταλικό X- Factor και πήραν τη δεύτερη θέση. Ποιο είναι το κορίτσι του Ιταλού ροκά που ξεσήκωσε τους Ευρωπαίους;

Η Giorgia Soleri είναι 25 ετών, κατάγεται από το Μιλάνο, αλλά μετακόμισε στη Ρώμη το 2020. Εργάζεται ως μοντέλο, αλλά και influencer. Στο Instagram έχει περισσότερους από 150 χιλιάδες ακόλουθους.

Η Giorgia Soleri έχει αδυναμία στη μαμά της και στο σώμα της έχει πολλά τατουάζ, το καθένα με ένα ιδιαίτερο νόημα.

Δείτε την κούκλα σύντροφο του Ιταλού ροκά που κατέκτησε την κορυφή στον τελικό της Eurovision 2021 και θα πάθετε πλάκα!

Giorgia Soleri είναι η κοπλελα του νικητή της Eurovision

Giorgia Soleri είναι η σχέση του νικητή της Eurovision

TAGS
 

Eurovision

Ροή ειδήσεων

Share