Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Eurovision 2021: Σάλος με τον Ιταλό - Έκανε χρήση ναρκωτικών;

Ποιος είναι ο Damiano David που τρέλανε όλη την Ευρώπη;

23 Μαΐου 2021 11:15
Eurovision 2021: Σάλος με τον Ιταλό - Έκανε χρήση ναρκωτικών;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σάλος επικράτησε με τον Ιταλό νικητή της φετινής Eurovision, με τον ίδιο να κυριαρχεί στη σκηνή της «Ahoy Arena», αλλά ένα πλάνο να «φουντώνει» τις υποψίες για χρήση ναρκωτικών.

Το σχετικό βίντεο έγινε αμέσως viral και γι΄αυτό το λόγο οι δημοσιογράφοι αποφάσισαν να τον ρωτήσουν κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου, με τον ίδιο να το αρνείται κατηγορηματικά.

«Ο Τόμας (ο κιθαρίστας του συγκροτήματος) έσπασε ένα ποτήρι. Δεν κάνω ναρκωτικά, σας παρακαλώ παιδιά, μην το λέτε αυτό αλήθεια» είπε χαρακτηριστικά ο Damiano David.

Το συγκρότημα μάλιστα στη συνέχεια έκανε και μία ανάρτηση στα social media για να εξηγήσει την κατάσταση και τόνισε πως σαν συγκρότημα είναι κατά της χρήσης ναρκωτικών, ενώ δήλωσαν διατεθειμένοι να κάνουν σχετικό τεστ για να λάμψει η αλήθεια.

Eurovision Ιταλία ναρκωτικά

Αυτός είναι ο Ιταλός νικητής που ξεσήκωσε το κοινό

Η Ιταλία έκανε το μεγάλο της comeback στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision καθώς μετά από την επιστροφή της πριν από μερικά χρόνια, κατέκτησε την πρώτη της νίκη με τους Maneskin, το συγκρότημα που έκανε την ανατροπή λίγο πριν το τέλος.

Μπορεί οι κριτικές επιτροπές να έκριναν πως πρώτη θα έπρεπε να βγει η Ελβετία, η αλήθεια είναι όμως πως το κοινό είχε τελείως διαφορετική άποψη μιας και οι Ιταλοί που τερμάτισαν 4οι από τη βαθμολογία της επιτροπής, εκτοξεύθηκαν μόλις προστέθηκε η ψήφος του κοινού.

Το συγκρότημα δεν μπορούσε να πιστέψει πως το κατάφερε, ενώ θυμίζουμε πως η Ιταλία βρέθηκε ένα βήμα πριν τη νίκη και το 2019, όταν τερμάτισε στη δεύτερη θέση ενώ και πάλι ήταν το φαβορί.

Φέτος βέβαια οι Ιταλοί ήταν φαβορί από το πρώτο λεπτό και επιβεβαίωσαν τον τίτλο που τους δόθηκε και με το παραπάνω.

Τα μέλη του συγκροτήματος (Damiano, Victoria, Thomas και Ethan) γνωρίζονται από το γυμνάσιο, ωστόσο ίδρυσαν την μπάντα μόλις το 2015. Οι τέσσερις τους συνέδεσαν τις μουσικές τους επιρροές από ροκ, ραπ μέχρι ρέγκε και ποπ και δημιούργησαν τους Måneskin! Το όνομά τους σημαίνει “φεγγαροφώς” στα δανέζικα και είναι προς τιμήν της χώρας καταγωγής του μπασίστα τους.

Ο Damiano David, ο τραγουδιστής του συγκροτήματος, κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις με την εμφάνισή του ενώ όλο το διαδίκτυο έχει «τρελαθεί» για τα καλά μαζί του.

Όχι τυχαία βέβαια, αφού ο νεαρός ροκάς αποτελεί έναν από τους πολυπόθητους άνδρες στην γειτονική χώρα. Ο ίδιος βέβαια είναι αρραβωνιασμένος εδώ και λίγο καιρό με την Ιταλίδα influencer Giorgia Soleri.

 

Eurovision

Ροή ειδήσεων

Share