Πέμπτη, 05 Αυγούστου 2021

Eurovision 2021: Αυτή τη θέση παίρνουν Ελλάδα και Κύπρος - Καταγγελία για αντιγραφή στο «El Diablo»

Τα νέα δεν είναι καλά από τις στοιχηματικές...

22 Μαΐου 2021 13:37
Eurovision 2021: Αυτή τη θέση παίρνουν Ελλάδα και Κύπρος - Καταγγελία για αντιγραφή στο «El Diablo»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο τελικός της Eurovision πλησιάζει και η Ελλάδα με την Κύπρο ρίχνονται στη «μάχη» για την καλύτερη δυνατή θέση, αν και την ίδια ώρα η Έλενα Τσαγκρινού αντιμετωπίζει καταγγελίες για το κομμάτι της.

H Στεφανία Λυμπερακάκη με το Last Dance και η Έλενα Τσαγκρινού με το El Diablo, εντυπωσίασαν στην πρώτη γενική πρόβα που έγινε για τον τελικό, ωστόσο η αλήθεια είναι πως οι αποδόσεις για τη νίκη τους στον διαγωνισμό δεν είναι καλές.

Τα στοιχήματα θέλουν την Έλενα Τσαγκρινού και την Κύπρο στην 12η θέση, ενώ τη Στεφανία Λυμπερακάκη και την Ελλάδα στην 16η, με το κοινό πάντως να ανυπομονεί να τις δει.

Eurovision στοιχήματα

Eurovision 2021: Από αυτές τις θέσεις ξεκινούν Ελλάδα και Κύπρος

Με τον τελικό της Eurovision να είναι σε απόσταση αναπνοής, οι ετοιμασίες και τα προγνωστικά δίνουν και παίρνουν και όλοι ανυπομονούν για τη λαμπερή βραδιά. Προχές 20/5 είδαμε τον δεύτερο ημιτελικό με τη Στεφανία Λυμπερακάκη και το Last Dance να προκρίνονται στον τελικό. Την Τρίτη είδαμε την συμμετοχή της Κύπρου με την Έλενα Τσαγκρινού και το El Diablo, να προκρίνονται και έτσι να διεκδικούν και οι δύο την πρωτιά.

Θα τις δούμε να ερμηνεύουν ξανά στον τελικό του Σαββάτου. Η ελληνική συμμετοχή, απέσπασε πολύ θετικά σχόλια και ξεσήκωσε το κοινό με τα ιδιαίτερα και πρωτότυπα σκηνικά. Η Στεφανία εμφανίστηκε πιο γλυκιά από ποτέ, ενώ η Έλενα Τσαγκρινού εμφανίστηκε πιο σέξυ από ποτέ.

Όπως είναι καθιερωμένο, μετά και τον δεύτερο ημιτελικό της Eurovision, ακολούθησε η ανακοίνωση των θέσεων των προκρινόμενων χωρών στον μεγάλο τελικό.

Eurovision θέσεις

Eurovision 2021: Η καταγγελία για το τραγούδι της Κύπρου

Η Έλενα Τσαγκρινού έχει καταφέρει να κλέψει τις εντυπώσεις από την πρώτη της πρόβα στη φετινή Eurovision, και σήμερα θα διαγωνιστεί στον μεγάλο τελικό. Μάλιστα η νεαρή τραγουδίστρια θα βρεθεί στην πρώτη θέση, γεγονός που την ενθουσίασε.

Η αλήθεια είναι ωστόσο πως τις τελευταίες ώρες έχουν μαζευτεί μερικά «σύννεφα» πάνω από τη συμμετοχή της Κύπρου και αυτό γιατί υπάρχουν καταγγελίες πως το «El Diablo», έχει κλέψει τη μελωδία από το τραγούδι «Anywhere» της Ρίτα Όρα.

 

Eurovision

Ροή ειδήσεων

Share