Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Eurovision 2021: Αυτά είναι τα φαβορί - Τι δείχνουν τα στοιχήματα για Ελλάδα και Κύπρο

Ευχάριστα τα νέα και για τις δύο χώρες

20 Μαΐου 2021 07:53
Eurovision 2021: Αυτά είναι τα φαβορί - Τι δείχνουν τα στοιχήματα για Ελλάδα και Κύπρο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δεύτερη ημέρα των ημιτελικών της Eurovision η σημερινή (20/5) και η Ελλάδα έρχεται να διαγωνιστεί, μετά την απόλυτη επιτυχία της Κύπρου με την Έλενα Τσαγκρινού.

Αν ψάχνουμε, πάντως, φαβορί, το πολύ χορευτικό «Je me casse», το φαβορί της φετινής Eurovision με την Destiny παρουσιάστηκε τελευταίο στον πρώτο ημιτελικό της Τρίτης.

Η εκπρόσωπος της Μάλτας δημιούργησε πολλές προσδοκίες πριν καν φθάσει στο Ρότερνταμ. Τα στοιχήματα την έδιναν πρώτη, έχοντας κερδίσει τη Eurovision Junior το 2015.

Μετά την πρώτη πρόβα όμως, η Destiny απογοήτευσε, ίσως κυρίως για την φούξια εμφάνισή της, που τελικά την άλλαξε και έκανε μια total silver εμφάνιση που θύμιζε τις επιλογές που έχουν κάνει πολλές φετινές διαγωνιζόμενες.

Αυτή τη στιγμή έρχεται πλέον τρίτη στις αποδόσεις για τον τελικό του διαγωνισμού.

Τι δείχνουν τα... στοιχηματικά σημάδια για Ελλάδα και Κύπρο

Λίγα 24ωρα πριν τον μεγάλο τελικό της Eurovision 2021, και τα στοιχήματα έχουν πάρει… φωτιά. Ελλάδα και Κύπρος φαίνεται πως έχουν τους δικούς τους Eurofans, και φλερτάρουν με την πρώτη δεκάδα.

Ιταλία, Γαλλία και Μάλτα, όμως, φαίνεται να είναι οι τρεις υποψηφιότητες που είναι πιθανό να κερδίσουν στη Eurovision 2021, αν κάποιος υπολογίζει την τάση στις στοιχηματικές εταιρίες.

Σύμφωνα με τις στοιχηματικές εταιρίες, Ελλάδα και Κύπρος φαίνεται να βρίσκονται μέσα στην πρώτη δεκάδα. Η Κύπρος με την Έλενα Τσαγκρινού βρίσκεται, σύμφωνα με τις στοιχηματικές εταιρίες στην 5η θέση, ενώ η Ελλάδα με την Στεφανία Λυμπερακάκη βρίσκονται στην 10η θέση.

Η Stefania (Στεφανία Λυμπερακάκη) θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision 2021 με το «Last Dance». Ποιο είναι το μυστικό της εμφάνισής της στη Eurovision 2021; Είναι μια κρυστάλλινη μωβ tanzanite ολόσωμη φόρμα, κεντημένη με 250.000 κρύσταλλα Swarovski. Έχει ασορτί, πανύψηλες μπότες που φτάνουν μέχρι τους μηρούς διακοσμημένες με μοτίβο κρυστάλλων και μοιάζουν με το δέρμα του φιδιού.

Έγινε ειδική επεξεργασία από μωβ μακέτα 3D σε δέρμα φιδιού και στη συνέχεια ακολούθησε η διαδικασία της κρυσταλοποίησης. Η εμφάνιση της Στεφανίας ολοκληρώνεται με ίδια κεντημένα, κρυστάλλινα μωβ γάντια.

Για πρώτη φορά θα χρησιμοποιηθούν special visual effects, ειδικοί φωτισμοί, σκηνοθετικά ευρήματα προηγμένης τεχνολογίας, σε ζωντανή μετάδοση υπό την καθοδήγηση του Φωκά Ευαγγελινού.

Η χορογραφία, οι γρήγορες εναλλαγές ρούχων των χορευτών επί σκηνής, αποτελούν μερικά από τα μυστικά της ελληνικής εμφάνισης στην σκηνή της Ahoy Arena του Ρότερνταμ.

 

Eurovision

Ροή ειδήσεων

Share