Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Eurovision 2021: «Έκαψε» το Ρότερνταμ με το «El Diablo» η Έλενα Τσαγκρινού

Πέρασε στον τελικό!

18 Μαΐου 2021 23:10
Eurovision 2021: «Έκαψε» το Ρότερνταμ με το «El Diablo» η Έλενα Τσαγκρινού
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ασυναγώνιστη, «φλογερή», εντυπωσιακή. Αυτά και άλλα πολλά επίθετα μπορούν να χαρακτηρίσουν την εμφάνιση της Έλενας Τσαγκρινού στο Ρότερνταμ για την φετινή Eurovision, για λογαριασμό της Κύπρου, βάζοντας «φωτιά» στην Ahoy Arena.

Ειδικότερα, η Έλενα Τσαγκρινού άρχισε την ερμηνεία του dance τραγουδιού «El Diablo», που είχε περάσει νωρίτερα σχεδόν... από Ιερά Εξέταση, ξαπλωμένη στη σκηνή ενώ χρησιμοποιήθηκε ένας παραμορφωτικός καθρέπτης σε κόκκινο φόντο, που έκανε την ασημί δημιουργία της Σίλιας Κριθαριώτη να ξεχωρίζει.

Eurovision 2021: Έτσι τρέλανε το Ρότερνταμ η Έλενα Τσαγκρινού

Στη συνέχεια, η τραγουδίστρια ενώθηκε με τις τέσσερις χορεύτριες που τη συνόδευσαν επί σκηνής, οι οποίες ήταν ντυμένες με κόκκινα ρούχα και εμφανίστηκε ένας μεγάλος επικλινής καθρέπτης που έκανε τα άτομα να φαίνονται περισσότερα.

Η εμφάνιση «ντύθηκε» με έντονους κόκκινους χρωματισμούς σε εναλλαγή με ασημί ενώ ακολουθήθηκε μια τυπική χορογραφία για ένα τέτοιο τραγούδι.

Ακόμα, ο καθρέπτης φωτίστηκε με τη φράση «Εl Diablo» και, στο τέλος του κομματιού, αυτή εμφανίστηκε με μεγάλα χρυσά γράμματα τα οποία πήραν φωτιά.

Παιχνιδάκι πρέπει να θεωρείται η πρόκριση της Κύπρου στον τελικό (22/05), αφού στα στοιχήματα πλασάρεται ακόμα και στο top 5 του διαγωνισμού σε σύνολο 39 συμμετοχών.

Ανατροπή στη πρώτη θέση των στοιχηματικών - Που βρίσκεται η Ελλάδα!

Eurovision 2021: Ο χρόνος κυλάει αντίστροφα για την έναρξη του διαγωνισμού τραγουδιού και πλέον έχουμε μπει στην τελική ευθεία.

Η Στεφανία Λυμπερακάκη και η Έλενα Τσαγκρινού βρίσκονται ήδη στο Ρότερνταμ και όλοι οι Έλληνες φανς αναμένουν εναγωνίως τις βραδιές των ημιτελικών και φυσικά υπάρχει αισιοδοξία για πρόκριση στον μεγάλο τελικό.

Τι δείχνουν όμως τα στοιχήματα για την Eurovision 2021;

Όσον αφορά την Ελλάδα και την Κύπρο, έχουμε ξανά ανακατατάξεις, καθώς η Στεφανία Λυμπερακάκη έπεσε τέσσερις θέσεις και βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην 14η, ενώ η Έλενα Τσαγκρινού ανέβηκε στην 8η.

Ανατροπή, ωστόσο, έχουμε και στις δύο πρώτες θέσεις, με το απόλυτο φαβορί του φετινού διαγωνισμού, τη Μάλτα, να πέφτει στη δεύτερη θέση και τη Γαλλία να ανεβαίνει στην κορυφή.

Στις θέσεις 3-4-5 παραμένουν κατά σειρά Ελβετία, Ιταλία και Βουλγαρία.

Eurovision 2021: Ανατροπή στη πρώτη θέση των στοιχηματικών

 

Eurovision

Ροή ειδήσεων

Share