Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Eurovision 2021: Ανατροπή στη πρώτη θέση των στοιχηματικών - Που βρίσκεται η Ελλάδα!

Ποια χώρα βρίσκεται στην κορυφή;

10 Μαΐου 2021 11:42
Eurovision 2021: Ανατροπή στη πρώτη θέση των στοιχηματικών - Που βρίσκεται η Ελλάδα!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Eurovision 2021: Ο χρόνος κυλάει αντίστροφα για την έναρξη του διαγωνισμού τραγουδιού και πλέον έχουμε μπει στην τελική ευθεία.

Η Στεφανία Λυμπερακάκη και η Έλενα Τσαγκρινού βρίσκονται ήδη στο Ρότερνταμ και όλοι οι Έλληνες φανς αναμένουν εναγωνίως τις βραδιές των ημιτελικών και φυσικά υπάρχει αισιοδοξία για πρόκριση στον μεγάλο τελικό.

Τι δείχνουν όμως τα στοιχήματα για την Eurovision 2021;

Όσον αφορά την Ελλάδα και την Κύπρο, έχουμε ξανά ανακατατάξεις, καθώς η Στεφανία Λυμπερακάκη έπεσε τέσσερις θέσεις και βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην 14η, ενώ η Έλενα Τσαγκρινού ανέβηκε στην 8η.

Ανατροπή, ωστόσο, έχουμε και στις δύο πρώτες θέσεις, με το απόλυτο φαβορί του φετινού διαγωνισμού, τη Μάλτα, να πέφτει στη δεύτερη θέση και τη Γαλλία να ανεβαίνει στην κορυφή.

Στις θέσεις 3-4-5 παραμένουν κατά σειρά Ελβετία, Ιταλία και Βουλγαρία.

Eurovision 2021: Ανατροπή στη πρώτη θέση των στοιχηματικών

Eurovision: «Θύελλα» αντιδράσεων για την κυπριακή συμμετοχή - Ζητούν να ακυρωθεί

«Θύελλα» αντιδράσεων έχει προκληθεί γύρω από τη συμμετοχή της Κύπρου στη Eurovision, με το τραγούδι «El Diablo» να έχει φέρει σε σημείο πολίτες να ζητήσουν μέσω του Avaaz την ακύρωση αυτής της παρουσίας.

«Αγαπητοί συμπολίτες, η συμμετοχή της Κύπρου στο Διαγωνισμό της Eurovsion με το τραγούδι EL DIABLO είναι σκανδαλώδης για εμάς τους Χριστιανούς. Ενώστε μαζί μας τη φωνή διαμαρτυρίας», αναφέρουν σύμφωνα με το sigmalive.com, με την χώρα μας φυσικά να έχει τη δική της συμμετοχή με ελπίδες.

Eurovision: Αυτός είναι ο λόγος που ζητείται η ακύρωση της συμμετοχής της Κύπρου

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα το ΡΙΚ σε ανακοίνωσή του αναφέρει: «Το τραγούδι το οποίο θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στον 65ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, εξιστορεί την περιπέτεια μιας κοπέλας που βρίσκει τον εαυτό της δέσμια σε μια σχέση εκμετάλλευσης μ’ έναν αλήτη, εξού και τον αποκαλεί «El diablo». Πρόκειται για την αιώνια πάλη του κακού με το καλό. Μέσα από αυτή την προβληματική σχέση με σύνδρομα Στοκχόλμης (To σύνδρομo της Στοκχόλμης είναι μια σύνθετη ψυχολογική κατάσταση κατά την οποία το θύμα αρχίζει και τρέφει συναισθήματα συμπάθειας ή/και αγάπης προς το θύτη του) και παρά την παράνοια που βιώνει, στο τέλος λάμπει πάντα η αλήθεια, όπου αποζητά βοήθεια για έξοδο και αποτίναξη των δεσμών σε μια πορεία για ελευθερία. Ειδικά στις μέρες μας, ευελπιστούμε το τραγούδι και η σωστή του ερμηνεία να αποτελέσουν έμπνευση όχι μόνο για γυναίκες αλλά για οποιονδήποτε βιώνει παρόμοιες καταστάσεις».

Υπενθυμίζεται ότι η πρώτη προβολή του τραγουδιού «El Diablo» μαζί με το videoclip παρουσιάστηκε την Τετάρτη στο ΡΙΚ. Το τραγούδι έγραψαν οι παγκοσμίου φήμης δημιουργοί Thomas Stengaard, Jimmy «Joker» Thornfeldt, Laurell Barker και Oxa. Το music video, σε σκηνοθεσία Γιώργου Μπενιουδάκη, πρωταγωνιστεί η Έλενα Τσαγκρινού, πλαισιωμένη από άνδρες χορευτές. Την ενδυματολογική εικόνα υπογράφει η σχεδιάστρια Σίλια Κριθαριώτη. Την χορογραφία επιμελήθηκε η επιτυχημένη Αμερικανίδα χορογράφος Chali Jennin.

 

Eurovision

Ροή ειδήσεων

Share