Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Eurovision 2021: Ελληνίδα θα εκπροσωπήσει την Κύπρο – Αυτό είναι το τραγούδι της

Ο λόγος για την...

26 Νοεμβρίου 2020 09:52
Eurovision 2021: Ελληνίδα θα εκπροσωπήσει την Κύπρο – Αυτό είναι το τραγούδι της
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ανακοινώθηκε επίσημα από το Ραδιοφωνικό Ίδρυμα Κύπρου η κυπριακή συμμετοχή στον 65ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision.

Ο διαγωνισμός θα λάβει χώρα στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας τον Μάιο του 2021, με την Έλενα Τσαγκρινού να είναι η καλλιτέχνιδα που θα εκπροσωπήσει την Κύπρο. Να σημειωθεί πως η Κύπρος είχε πρώτα βρει το τραγούδι που θα στείλει στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό και επί μήνες αναζητούσε την τραγουδίστρια που θα το ερμήνευε.

Τίτλος τραγουδιού; «El Diablo». Το κομμάτι, μάλιστα, πραγματεύεται τον έρωτα της Έλενας «με έναν αλήτη τόσο κακό όσο ο… El Diablo»!

Δείτε την επίσημη ανακοίνωση:

Τρομακτική μεταμόρφωση: Δείτε πως είναι σήμερα η νικήτρια της Eurovision 2004, Ρουσλάνα

Πώς είναι σήμερα η Ρουσλάνα που κέρδισε τη Eurovision 2004; Πραγματικά αγνώριστη ή για να το λέμε καλύτερα.... τρομακτική.

Η νικήτρια της Eurovision του 2004, Ρουσλάνα είναι σήμερα εντελώς διαφορετική από… την πανέμορφη τραγουδίστρια που κέρδισε τις εντυπώσεις με την ερμηνεία, αλλά κυρίως με την εμφάνισή της ενώ δεν έχει κρύψει την αγάπη της για την Ελλάδα.

Η Ρουσλάνα κέρδισε την πρώτη θέση εκπροσωπώντας την Ουκρανία στο διαγωνισμό τραγουδιού που πραγματοποιήθηκε στην Τουρκία, τραγουδώντας το «Wild dance».

Σήμερα, 16 χρόνια μετά η Ρουσλάνα δεν θυμίζει σε τίποτα το πανέμορφο κορίτσι που θαυμάσαμε.

Δείτε στο Athensmagazine.gr πώς είναι σήμερα η Ρουσλάνα και θα πάθετε σοκ:

Σοκαριστικό: Νεκρός πασίγνωστος τραγουδιστής της Eurovision!

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση ότι είναι νεκρός τραγουδιστής της Eurovision! Πιο συγκεκριμένα, σε ηλικία 80 ετών έφυγε από τη ζωή ο τσέχος τραγουδιστής Κάρελ Γκοτ, ο οποίος είχε πουλήσει εκατομμύρια δίσκους κατά τη διάρκεια της μακρόχρονης καριέρας του και ήταν γνωστός ως ο «Σινάτρα της Ανατολής».

Η καριέρα του Γκοτ ξεκίνησε στα μέσα της δεκαετίες του '60. Κυκλοφόρησε περίπου 300 άλμπουμ και έχει πουλήσει δεκάδες εκατομμύρια αντίτυπα σε όλο τον κόσμο.

Ήταν δημοφιλής τα χρόνια του Σιδηρούν Παραπετάσματος και τον αποκαλούσαν «χρυσή φωνή της Πράγας». Ήταν ιδιαίτερα δημοφιλής ακόμη και στη Δυτική Γερμανία.

Πέθανε αργά την Τρίτη μετά από πολύχρονη μάχη με τη λευχαιμία. Το τελευταίο του άλμπουμ κυκλοφόρησε το 2018 και σημείωσε επιτυχία σε χώρες όπως η Γερμανία, η Ρωσία και οι Ηνωμένες Πολιτείες.

Πριν το τραγούδι εργαζόταν ως ηλεκτρολόγος και ανακάλυψαν το ταλέντο του όταν τραγουδούσε στα καφέ της Πράγας. Το 1967 έκανε ένα ταξίδι στο Λας Βέγκας όπου συνάντησε τον ίδιο τον Φράνκι και του έδωσε μερικές συμβουλές.

Το 1968 διαγωνίστηκε στη Eurovision εκπροσωπώντας την Αυστρία με το τραγούδι «Thousands of Windows». Έκανε ένα πέρασμα και από τον κινηματογράφο υποδυόμενος συνήθως τον εαυτό του. Τα συλλυπητήρια του για τον θάνατο του Κάρελ Γκοτ εξέφρασε ο πρόεδρος της Τσεχίας Μίλος Ζέμαν ενώ σήμερα οι σημαίες κυμάτιζαν μεσίστιες προς τιμήν του.

 

Eurovision

Ροή ειδήσεων

Share