Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Συνάντηση... κορυφής στο Ρότερνταμ για τη Στεφανία και τον Στέφανο Τσιτσιπά! (photo)

Μεγάλο ραντεβού!

12 Φεβρουαρίου 2020 14:13
Συνάντηση... κορυφής στο Ρότερνταμ για τη Στεφανία και τον Στέφανο Τσιτσιπά! (photo)

Συνάντηση... κορυφής είχαν η εκπρόσωπός μας στη Eurovision, Στεφανία, με τον Έλληνα αστέρα του τένις, Στέφανο Τσιτσιπά, με τους δύο να βρίσκονται στο Ρότερνταμ.

Ο Τσιτσιπάς δήλωσε φαν του διαγωνισμού στην Στεφανία που φέτος λαμβάνει μέρος εκπροσωπώντας την Ελλάδα. «Παρακολουθώ τον ευρωπαϊκό διαγωνισμό από παιδί» είπε κατά την διάρκεια του ταξιδιού του στο Ρότερνταμ, την έδρα της φετινής Γιουροβίζιον. Οι αγώνες ABN ΑΜΡΟ Word Tennis Tournament οι οποίοι διεξάγονται στην Ahoy Arena ήταν η αφορμή για να βρεθεί ο Ελληνας πρωταθλητής στην Ολλανδία και να γνωριστεί με την ομογενή pop star που θα διεκδικήσει μια καλή θέση στον φετινό Ευρωπαϊκό διαγωνισμό του τραγουδιού.

Δύσκολα για την Ελλάδα: Κληρώθηκε με τα «μεγαθήρια» στη Eurovision! (video)

Δύσκολα φαίνεται πως είναι τα πράγματα για την Ελλάδα, που θα εκπροσωπηθεί από τη Στεφανία Λυμπεράκη, εν όψει του πρώτου ημιτελικού της Eurovision, που θα γίνει φέτος στην Ολλανδία, αφού η χώρα μας κληρώθηκε με τα «μεγαθήρια».

Στην εκδήλωση, που έγινε στο Ρότερνταμ, η κληρωτίδα μας έβγαλε με Αυστρία, Μολδαβία, Πολωνία, Σαν Μαρίνο, Σερβία, Ισλανδία, Τσεχία και Εσθονία. Πρόκειται για μια δύσκολη κλήρωση, αλλά η ελπίδα για επιτυχία σαφώς υπάρχει.

Ο ημιτελικός θα πραγματοποιηθεί στις 14 Μαΐου στο Ρότερνταμ. Αναφορικά με την Κύπρο, εκείνη θα συμμετάσχει στις 12 Μαΐου στον ημιτελικό, βρίσκοντας μπροστά της, τις Νορβηγία, Κροατία, Αζερμπαιτζάν, Μάλτα, Ισραήλ, Ουκρανία, Ρουμανία και Βέλγιο.

Ανατροπή: Πρόσωπο έκπληξη στην Eurovision! (photos)

Πρόσωπο «έκπληξη» για τον 65ο διαγωνισμό της Eurovision που θα διεξαχθεί τον ερχόμενο Μάιο στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας ετοιμάζει η Ελλάδα, αφού η «λύση» της Καλομοίρας που είχε εκπροσωπήσει με επιτυχία τη χώρα το 2008, ολοένα και να απομακρύνεται.

Εξελίξεις με την Eurovision! Τι συμβαίνει με τις συμμετοχές Ελλάδας και Κύπρου; (Video)

Το μεσημέρι της Τετάρτης η Κλεοπάτρα Πατλάκη στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα αποκάλυψε ότι η ΕΡΤ ετοιμάζει μεγάλες αλλαγές για την εκπροσώπησή μας στον μουσικό διαγωνισμό με ένα άκρως διαφορετικό πρόσωπο. Πρόκειται για την 17χρονη Στεφανία Λυμπεράκη, η οποία ζει μόνιμα στην Ολλανδία και είναι teen idol στην εν λόγω χώρα.

Σοκαριστικό: Νεκρός πασίγνωστος τραγουδιστής της Eurovision!

Η νεαρή ποπ σταρ με ελληνικές ρίζες είχε εμφανιστεί και στα περσινά Mad VMAs με την Ιλένια Ουίλιαμς και την Κόνι Μεταξά.

Ωστόσο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ δεν έχει παρθεί ακόμη η απόφαση αν θα γίνει απευθείας ανάθεση ή βραδιά επιλογής εκπροσώπου ή τραγουδιού, με την όμορφη και «φρέσκια» Στεφανία να αποτελεί το απόλυτο φαβορί!

Πάει ξανά η Ελένη Φουρέιρα Eurovision..με άλλη χώρα; (Video)

Η Ελένη Φουρέιρα μετά το Fuego και την επιτυχία που σημείωσε στη Eurovision κατακτώντας τη δεύτερη θέση έχει εξελιχθεί σε μια τραγουδίστρια η οποία ταιριάζει πολύ στο θεσμό. Μάλιστα, επανεμφανίστηκε στη σκηνή της διοργάνωσης που έγινε στο Ισραήλ και φέτος, με έναν ρόλο guest κλέβοντας ακόμα μια φορά τις εντυπώσεις.

Δείτε επίσης: Eurovision 2020: Αυτή είναι η πόλη και οι ημερομηνίες που θα διεξαχθεί ο διαγωνισμός!

Είναι γνωστό ότι η καριέρα της Ελένης Φουρέιρα έχει απογειωθεί τα τελευταία χρόνια στην Ευρώπη κάποιοι scouters από την Ισπανία που γνωρίζουν ότι οι συναυλίες της εκεί είναι sold out και τα τραγούδια της ακούγονται πολύ, έκαναν στην τραγουδίστρια την πρόταση να εκπροσωπήσει τη χώρα στο διαγωνισμό της Eurovision.

H Iσπανία λοιπόν είναι η χώρα που της έκανε την πρόταση, όμως η Ελένη Φουρέιρα δεν θα μπορέσει να την αποδεχθεί και ο λόγος είναι ότι μετά το τέλος του Ιανουαρίου θα μετακομίσει στο Los Angeles για να κάνει επαφές με τη Sony της Λατινικής Αμερικής με την οποία πρόκειται να υπάρξουν ενδεχόμενες συνεργασίες.

Και η Daily Mail αποθεώνει την Φουρέιρα!

Μετά το BBC και τον Guardian, ήρθε η σειρά του βρετανικού ταμπλόιντ Daily Mail να εκθειάσει την εμφάνιση της Ελένης Φουρέιρα στην Eurovision.

Κάνοντας τον απολογισμό του φετινού διαγωνισμού, έφτασε στο switch song γράφοντας:

"Η Ελένη Φουρέιρα που πέρυσι είχε καταπλήξει τα πλήθη, επέστρεψε για ένα ειδικό σώου στο δεύτερο μισό του της Eurovision που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο στο Τελ Αβίβ".Και συνεχίζει: "Η Φουρέιρα, φορώντας ένα ολόσωμο κορμάκι διακοσμημένο με αστέρια και στρας στα επίμαχα σημεία, έβαλε 'φωτιά' στη σκηνή με τους χορευτές της, σε μία γεμάτη ενέργεια διασκευή του Dancing Lasha Tumbai"

Τέλος αναφέρει ότι για τους τηλεθεατές, εκείνη ήταν η "πραγματική νικήτρια της Eurovision".

Ελένη Φουρέιρα: Την αποθέωσε ξανά το ΒΒC!

Η περσινή εμφάνιση της Ελένης Φουρέιρα με το τραγούδι «Fuego» ήταν η αφετηρία για το ξεκίνημα μιας καριέρας στο εξωτερικό.

Η τραγουδίστρια μετρά international hit singles, μία συνεργασία κορυφής με τον θρυλικό Snoop Dogg και τον ταλαντούχο Kaan και μία sold out ευρωπαϊκή περιοδεία.

Η εμφάνιση της στον τελικό της Eurovision 2019 κέρδισε τους πάντες και το BBC, για ακόμη μια φορά την αποθέωσε.

Στον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter, δημοσιεύτηκε ένα GIF από την εμφάνιση της Ελένης Φουρέιρα, στου οποίου τη λεζάντα, γράφει: «ELENI! #EUROVISION’S BEYONCE».

 

Eurovision

Ροή ειδήσεων

Share