Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Eurovision: Το όνομα που θα εκπροσωπήσει την χώρα μας! Με χορογραφία Ευαγγελινού!

Θα κλέψει τις εντυπώσεις!

8 Ιανουαρίου 2020 09:53
Eurovision: Το όνομα που θα εκπροσωπήσει την χώρα μας! Με χορογραφία Ευαγγελινού!

Ο 65ος διαγωνισμός της Eurovision να διεξαχθεί τον ερχόμενο Μάιο στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας και το επικρατέστερο όνομα προς εκπροσώπηση της χώρα μας, αποτελεί έκπληξη!

Σύμφωνα με την εκπομπή στην "Φωλιά των Κούκου" , η Στεφανία Λυμπεράκη, η οποία ζει μόνιμα στην Ολλανδία και έχει ξεχωρίσει με την εμφάνιση και το ταλέντο της και εκεί φαίνεται πως θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στο φετινό διαγωνισμό μουσικής. Βέβαια, τίποτα δεν είναι σίγουρο ακόμα, και όλα είναι απρόβλεπτα, αν λάβουμε υπόψιν ότι και ένας υποψήφιος λίγες μέρες μετά την ανακοίνωση της συμμετοχής του, βρέθηκε νεκρός!

Μάλιστα η χορογραφία θα είναι του Φωκά Ευαγγελινού και με τραγούδι με την υπογραφή του γνωστού Ελληνα συνθέτη Δημήτρη Κοντόπουλου. Ο συνδυασμός είναι εγγύηση για την επιτυχία!

Ανατροπή: Πρόσωπο έκπληξη στην Eurovision! (photos)

Πρόσωπο «έκπληξη» για τον 65ο διαγωνισμό της Eurovision που θα διεξαχθεί τον ερχόμενο Μάιο στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας ετοιμάζει η Ελλάδα, αφού η «λύση» της Καλομοίρας που είχε εκπροσωπήσει με επιτυχία τη χώρα το 2008, ολοένα και να απομακρύνεται.

Εξελίξεις με την Eurovision! Τι συμβαίνει με τις συμμετοχές Ελλάδας και Κύπρου; (Video)

Το μεσημέρι της Τετάρτης η Κλεοπάτρα Πατλάκη στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα αποκάλυψε ότι η ΕΡΤ ετοιμάζει μεγάλες αλλαγές για την εκπροσώπησή μας στον μουσικό διαγωνισμό με ένα άκρως διαφορετικό πρόσωπο. Πρόκειται για την 17χρονη Στεφανία Λυμπεράκη, η οποία ζει μόνιμα στην Ολλανδία και είναι teen idol στην εν λόγω χώρα.

Σοκαριστικό: Νεκρός πασίγνωστος τραγουδιστής της Eurovision!

Η νεαρή ποπ σταρ με ελληνικές ρίζες είχε εμφανιστεί και στα περσινά Mad VMAs με την Ιλένια Ουίλιαμς και την Κόνι Μεταξά.

Ωστόσο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ δεν έχει παρθεί ακόμη η απόφαση αν θα γίνει απευθείας ανάθεση ή βραδιά επιλογής εκπροσώπου ή τραγουδιού, με την όμορφη και «φρέσκια» Στεφανία να αποτελεί το απόλυτο φαβορί!

Πάει ξανά η Ελένη Φουρέιρα Eurovision..με άλλη χώρα; (Video)

Η Ελένη Φουρέιρα μετά το Fuego και την επιτυχία που σημείωσε στη Eurovision κατακτώντας τη δεύτερη θέση έχει εξελιχθεί σε μια τραγουδίστρια η οποία ταιριάζει πολύ στο θεσμό. Μάλιστα, επανεμφανίστηκε στη σκηνή της διοργάνωσης που έγινε στο Ισραήλ και φέτος, με έναν ρόλο guest κλέβοντας ακόμα μια φορά τις εντυπώσεις.

Δείτε επίσης: Eurovision 2020: Αυτή είναι η πόλη και οι ημερομηνίες που θα διεξαχθεί ο διαγωνισμός!

Είναι γνωστό ότι η καριέρα της Ελένης Φουρέιρα έχει απογειωθεί τα τελευταία χρόνια στην Ευρώπη κάποιοι scouters από την Ισπανία που γνωρίζουν ότι οι συναυλίες της εκεί είναι sold out και τα τραγούδια της ακούγονται πολύ, έκαναν στην τραγουδίστρια την πρόταση να εκπροσωπήσει τη χώρα στο διαγωνισμό της Eurovision.

H Iσπανία λοιπόν είναι η χώρα που της έκανε την πρόταση, όμως η Ελένη Φουρέιρα δεν θα μπορέσει να την αποδεχθεί και ο λόγος είναι ότι μετά το τέλος του Ιανουαρίου θα μετακομίσει στο Los Angeles για να κάνει επαφές με τη Sony της Λατινικής Αμερικής με την οποία πρόκειται να υπάρξουν ενδεχόμενες συνεργασίες.

TAGS
 

Eurovision

Ροή ειδήσεων

Share