Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Πάει ξανά η Ελένη Φουρέιρα Eurovision..με άλλη χώρα; (Video)

Απίστευτο!

20 Σεπτεμβρίου 2019 11:49
Πάει ξανά η Ελένη Φουρέιρα Eurovision..με άλλη χώρα; (Video)

Η Ελένη Φουρέιρα μετά το Fuego και την επιτυχία που σημείωσε στη Eurovision κατακτώντας τη δεύτερη θέση έχει εξελιχθεί σε μια τραγουδίστρια η οποία ταιριάζει πολύ στο θεσμό. Μάλιστα, επανεμφανίστηκε στη σκηνή της διοργάνωσης που έγινε στο Ισραήλ και φέτος, με έναν ρόλο guest κλέβοντας ακόμα μια φορά τις εντυπώσεις.

Δείτε επίσης: Eurovision 2020: Αυτή είναι η πόλη και οι ημερομηνίες που θα διεξαχθεί ο διαγωνισμός!

Είναι γνωστό ότι η καριέρα της Ελένης Φουρέιρα έχει απογειωθεί τα τελευταία χρόνια στην Ευρώπη κάποιοι scouters από την Ισπανία που γνωρίζουν ότι οι συναυλίες της εκεί είναι sold out και τα τραγούδια της ακούγονται πολύ, έκαναν στην τραγουδίστρια την πρόταση να εκπροσωπήσει τη χώρα στο διαγωνισμό της Eurovision.

H Iσπανία λοιπόν είναι η χώρα που της έκανε την πρόταση, όμως η Ελένη Φουρέιρα δεν θα μπορέσει να την αποδεχθεί και ο λόγος είναι ότι μετά το τέλος του Ιανουαρίου θα μετακομίσει στο Los Angeles για να κάνει επαφές με τη Sony της Λατινικής Αμερικής με την οποία πρόκειται να υπάρξουν ενδεχόμενες συνεργασίες.

Και η Daily Mail αποθεώνει την Φουρέιρα!

Μετά το BBC και τον Guardian, ήρθε η σειρά του βρετανικού ταμπλόιντ Daily Mail να εκθειάσει την εμφάνιση της Ελένης Φουρέιρα στην Eurovision.

Κάνοντας τον απολογισμό του φετινού διαγωνισμού, έφτασε στο switch song γράφοντας:

"Η Ελένη Φουρέιρα που πέρυσι είχε καταπλήξει τα πλήθη, επέστρεψε για ένα ειδικό σώου στο δεύτερο μισό του της Eurovision που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο στο Τελ Αβίβ".Και συνεχίζει: "Η Φουρέιρα, φορώντας ένα ολόσωμο κορμάκι διακοσμημένο με αστέρια και στρας στα επίμαχα σημεία, έβαλε 'φωτιά' στη σκηνή με τους χορευτές της, σε μία γεμάτη ενέργεια διασκευή του Dancing Lasha Tumbai"

Τέλος αναφέρει ότι για τους τηλεθεατές, εκείνη ήταν η "πραγματική νικήτρια της Eurovision".

Ελένη Φουρέιρα: Την αποθέωσε ξανά το ΒΒC!

Η περσινή εμφάνιση της Ελένης Φουρέιρα με το τραγούδι «Fuego» ήταν η αφετηρία για το ξεκίνημα μιας καριέρας στο εξωτερικό.

Η τραγουδίστρια μετρά international hit singles, μία συνεργασία κορυφής με τον θρυλικό Snoop Dogg και τον ταλαντούχο Kaan και μία sold out ευρωπαϊκή περιοδεία.

Η εμφάνιση της στον τελικό της Eurovision 2019 κέρδισε τους πάντες και το BBC, για ακόμη μια φορά την αποθέωσε.

Στον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter, δημοσιεύτηκε ένα GIF από την εμφάνιση της Ελένης Φουρέιρα, στου οποίου τη λεζάντα, γράφει: «ELENI! #EUROVISION’S BEYONCE».

 

Eurovision

Ροή ειδήσεων

Share