Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

"Μας έδειξε το....."! Το απίστευτο δημοσίευμα της Sun για την Τάμτα!

Τι συνέβη;

16 Μαΐου 2019 13:49

Σάλο έχει προκαλέσει η εμφάνιση της Τάμτα στη Eurovision....και όχι για το τραγούδι! Μπορεί να ξεσήκωσε με το τραγούδι στον Α ημιτελικό αλλά προκάλεσε και αντιδράσεις!

Λόγος γίνεται για τις στυλιστικές της επιλογές! Η Τάμτα πάντα έχει ένα μοναδικό στυλ.

Με επικέντρο το βινύλ η Τάμτα δίχασε! Για την ιστορία το ρούχο της Τάμτα είναι μια ιδιαίτερη κατασκεύη. Σύμφωνα με την στυλίστρια της Αλεξάνδρα Κατσαϊτη : Το ρούχο της Τάμτα είναι μία κατασκευή και δεν είχαμε κάνει κάτι αντίστοιχο. Δεν υπάρχει ύφασμα στο ρούχο, μόνο πλαστικό. Είχαμε να λύσουμε θέματα που ήταν αρκετά σοβαρά. Δεν φορά μπότες, είναι μία ειδική κάλτσα. Μας πήρε περίπου τέσσερις εβδομάδες για να το τελειώσουμε. Είναι σαν γλυπτό το ρούχο γιατί είναι άκαμπτο το υλικό.

Για κάποιους λοιπόν, είναι ένα έργο τέχνης για άλλους προκλητικό και απαίσιο, όπως η εφημερίδα Sun! «Η Τάμτα που εκπροσωπεί την Κύπρο έδειξε τον καβάλο της με μια εμφάνιση bondage. Η όμορφη ξανθιά φόρεσε τις PVC μπότες της και το δερμάτινο μπουφάν της και τίποτα άλλο», έγραψε χαρακτηριστικά η βρετανική εφημερίδα.



Τα σχόλια στο Twitter
Βρετανοί στο Twitter, με το γνωστό τους χιούμορ σχολίαζαν τόσο τις μπότες της Τάμτα, όσο και την επιλογή της να βάλει το διάφανο κορμάκι. Μεταξύ άλλων έγραφαν ότι… θα χρειαστεί χρόνια για να βγάλει αυτές τις μπότες και ελπίζουν να μην συγκαεί, ότι δεν είναι σίγουροι αν τους αρέσουν τα διαφανή εσώρουχα και κάποιος άλλος ότι… νομίζει ότι βρήκε που πήγαν τα σιδερένια εσώρουχά της.

Η εμφάνιση που «σόκαρε» τους Βρετανούς

Η Τάμτα, στην αρχή του τραγουδιού της στον προ-ημιτελικό της Eurovision, φορούσε μαύρες πανύψηλες μπότες από PVC και ένα επίσης μαύρο τζάκετ από PVC, το οποίο έβγαλε στη συνέχεια προκαλώντας υστερία καθώς αποκάλυψε το κορμάκι-οπτική ψευδαίσθηση που φορούσε και έμοιαζε… σαν να μην φοράει τίποτα.

Παρόλο αυτά η Τάμτα πέρασε στο μεγάλο τελικό του Σαββάτου όπως και η Ελλάδα!

Eurovision 2019: Tα νούμερα τηλεθέασης του ημιτελικού που προκάλεσαν εγκεφαλικά!

Πραγματικά αδιανόητα νούμερα τηλεθέασης έκανε ο χθεσινός ημιτελικός της Eurovision 2019!

Η Τάμτα και η Κατερίνα Ντούσκα σάρωσαν με τις εμφανίσεις τους αλλά... συγκίνησαν στην πραγματικότητα το κοινό;

«Όταν κατέβηκα από τη σκηνή νομίζω ήμουν σαν μια τρελή. Το χάρηκα πάρα πολύ, ήταν από τα πιο εξαιρετικά πράγματα που έχω ζήσει στην καριέρα μου. Αισθάνθηκα υπέροχα, πέρασα υπέροχα. Είναι μαγικό όταν βγαίνεις, δεν μπορείς να ασχοληθείς με τις λεπτομέρειες. Έλεγα που ήμουν τόσο καιρό; Θα βρω πράγματα που δεν θα μου αρέσουν, είμαι λίγο απαιτητική. Αυτή τη στιγμή θέλω να χαρώ που πήγαμε στον τελικό. Είναι πολύ όμορφο αυτό που ζούμε, έχει χαρά και συγκίνηση. Η Κατερίνα Ντούσκα ήταν καλύτερη από όλες τις πρόβες που έχει κάνει. Πάμε τώρα να το διασκεδάσουμε όλοι μαζί στον τελικό».

Από την πλευρά της η Ντούσκα ανέφερε:

«Δεν έχω δει την εμφάνιση μου. Όταν κατέβηκα από την σκηνή είχα φανταστική αίσθηση και πιστεύω πήγαμε πολύ καλά και θα πάμε ακόμα καλύτερα στον τελικό. Δεν έχω προλάβει να ανοίξω κινητό να δω κάτι. Χαίρομαι με τα μηνύματα που δέχομαι. Ο στόχος μου ήταν να εκπροσωπήσω με έναν τρόπο έναν μουσικό χώρο που δεν προβάλλεται αρκετά. Έχουμε φωνή έχουμε όραμα. Πιστεύω πολύ σε αυτή τη γενιά. Νιώθω δικαιωμένη. Έχουμε ζητήσει και άλλες αλλαγές και μας έχουν υποσχεθεί πως θα έρθουν όλα μέχρι τον τελικό. Σκηνοθετικής φύσεως αλλαγές. Χρησιμοποιώ ακουστικό ένα μήνα που είναι ο εφιάλτης του κάθε τραγουδιστή. Εγώ το ευχαριστήθηκα και ένιωσα πολύ καλά στη σκηνή. Τα καλύτερα έχω να πω για την Τάμτα».

Πηγή: youweekly.gr

TAGS
 

Eurovision

Ροή ειδήσεων

Share