Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Τρισευτυχισμένος ο Σάκης Ρουβάς!

Το γεγονός που θα θυμάται για μια ζωή!

15 Μαΐου 2019 09:32
Τρισευτυχισμένος ο Σάκης Ρουβάς!

Αυτό το γεγονός πότε δεν πρόκειται να το ξεχάσει ο Σάκης Ρουβάς, καθώς τον έκανε τρισευτυχισμένο!

Που αναφερόμαστε; Μα φυσικά στη Eurovision!

Σαν σήμερα, η ΝΕΤ μεταδίδει απευθείας από την Κωνσταντινούπολη τον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision και σημειώνει ρεκόρ τηλεθέασης.

Για πρώτη φορά στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης -μετά την κατάργηση του κρατικού μονοπωλίου- ένα κανάλι συγκεντρώνει το 86,5% του τηλεοπτικού κοινού. Ο Σάκης Ρουβάς, που εκπροσωπεί τη χώρα μας με το τραγούδι «Shake it», κατακτά την τρίτη θέση στο διαγωνισμό, κάνοντας τους πάντες να μιλούν για τη παρουσία του!

Eurovision 2019: Η Μαντόνα απάντησε γιατί θα εμφανιστεί στον διαγωνισμό!

Η βασίλισσα της ποπ θα κάνει μια γκεστ εμφάνιση το ερχόμενο Σάββατο στη διάρκεια του τελικού της Eurovision στον Τελ Αβίβ, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο.

H αντίστροφη μέτρηση για τον τελικό της Eurovision έχει ξεκινήσει και όλοι οι φαν του θεσμού περιμένουν την εμφάνιση της Μαντόνα.

Στο πρώτο αυτό σχόλιό της σχετικά με την απόφασή της να τραγουδήσει στην διοργάνωση η Μαντόνα δήλωσε υποστηρίκτρια όλων των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

«Δεν θα σταματήσω να παίζω μουσική για να εξυπηρετήσω την πολιτική ατζέντα κάποιου, ούτε θα σταματήσω να μιλάω κατά των παραβιάσεων των ανθρωπίνων δικαιωμάτων όπου και αν αυτές σημειώνονται στον κόσμο», ανέφερε η τραγουδίστρια σε ανακοίνωσή της προς το Reuters.

«Ραγίζει η καρδιά μου κάθε φορά που ακούω για τις αθώες ζωές που χάνονται σε αυτήν την περιοχή και για την βία, που τόσο συχνά διαιωνίζεται για να εξυπηρετεί τους πολιτικούς στόχους ανθρώπων που επωφελούνται από αυτή την αρχαία διένεξη. Ελπίζω και εύχομαι να απαλλαγούμε σύντομα από αυτόν τον φοβερό κύκλο της καταστροφής και να δημιουργήσουμε ένα νέο μονοπάτι προς την ειρήνη».

Τι θα τραγουδήσει η Μαντόνα στη Eurovision
Η 60χρονη τραγουδίστρια αναμένεται να ερμηνεύσει δύο τραγούδια στο Τελ Αβίβ. Το ένα θα είναι από το άλμπουμ της που πρόκειται να κυκλοφορήσει τον Ιούνιο με τίτλο «Madame X». Το 2009 και το 2012 οι παγκόσμιες περιοδείες της περιελάμβαναν σταθμούς στο Ισραήλ. Επίσης η τραγουδίστρια έχει ασπαστεί την Καμπάλα, μια μυστικιστική μορφή του ιουδαϊσμού.

Επιπλέον, το ίδρυμά της, το «Ray of Light», προωθεί την κοινωνική δικαιοσύνη και την ισότητα των δύο φύλων σε όλον τον κόσμο και υποστηρίζει πολλά παλαιστινιακά πρότζεκτ αλλά και την MKO «Americans for Peace Now», η οποία διεξάγει εκστρατεία για την εξεύρεση διπλωματικής λύσης στο Μεσανατολικό.

 

Eurovision

Ροή ειδήσεων

Share