Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Eurovision 2019: Δεύτερη πρόβα για την Τάμτα με...έκπληξη!(Video)

Δείτε το βίντεο...

9 Μαΐου 2019 17:05
Eurovision 2019: Δεύτερη πρόβα για την Τάμτα με...έκπληξη!(Video)

Λίγες μέρες έμειναν μέχρι τον πρώτο ημιτελικό της Eurovision και σήμερα ξεκίνησε ο δεύτερος γύρος των προβών. Πρώτη εμφανίστηκε η Κύπρος με την Τάμτα και η πρόβα πήγε πολύ καλά.

Σε αυτήν την πρόβα μπορέσαμε να δούμε περισσότερες λεπτομέρειες για το στήσιμο του τραγουδιού! Είδαμε την Τάμτα να χορεύει.

Η χορογραφία σε αρκετά σημείο θυμίζει το video clip. Όλη η αίσθηση θυμίζει club και σίγουρα θα απογειώσει τους Ευρωπαίους καθώς εκείνη που ανοίγει τον πρώτο ημιτελικό.

το φοβερό με αυτή την πρόβα είναι ότι στο βίντεο της πρόβας βλέπουμε το τέχνασμα της εμφάνισης. Στο τελευταίο ρεφρεν η Τάμτα τραγουδάει "replay" και η εικόνα κάνει λούπα δηλαδή κάνει Replay

Δείτε το βίντεο:

Μετά την πρόβα πιο όμορφα από ποτέ έδωσε και άλλη συνέντευξη τύπου.

Να σας θυμίσουμε ότι αύριο είναι η δεύτερη πρόβα της Ελλάδας και της Κατερίνα Ντούσκα. Αν και ή πρώτη πρόβα μας πήγε καλά, η Κατερίνα Ντούσκα σε πρόσφατη συνέντευξη της στο STAR είπε ότι δεν έμεινε ευχαριστημένη από το αποτέλεσμα και ότι έχουμε να δούμε πολλά ακόμα...

Πηγη: Ogae Greece

Η κόρη της Τάμτα έγινε 23 και μοιάζουν σαν αδερφές!

Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες για την εμφάνιση της Τάμτα στην Eurovision. Στο πλευρό της βρίσκεται η κόρη της που πλέον είναι 23 ετών και μια κούκλα.

Η Άννι είναι η μεγαλύτερη θαυμάστρια της και την στηρίζει σε όλα.

TAGS
 

Eurovision

Ροή ειδήσεων

Share