Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Eurovision 2019: Σε ποιες θέσεις θα εμφανιστούν Ελλάδα και Κύπρος;

Οι εμφανίσεις των χωρών στον πρώτο ημιτελικό!

2 Απριλίου 2019 18:37
Eurovision 2019: Σε ποιες θέσεις θα εμφανιστούν Ελλάδα και Κύπρος;

Πριν λίγο έγινε η ανακοίνωση της σειράς που θα εμφανιστούν οι χώρες στον πρώτο ημιτελικό της Eurovision 2019 για το 2019

Σε ποια σειρά θα δούμε όμως την Ελλάδα και την Κύπρο;

Η Κύπρος με την Τάμτα και το “Replay” θα βγει πρώτη στη σκηνή, ενώ η Ελλάδα με την Κατερίνα Ντούσκα και το “Better Love” θα εμφανιστεί 16η.

Παράλληλα, δείτε το υπέρογκο ποσό που θα πληρώσει η Ελλάδα για να λάβει συμμετοχή στον διαγωνισμό!

Le Figaro: Αυτή είναι η Katerina Duska της Ελλάδας

Η γαλλική Le Figaro παρουσιάζει στο γαλλικό κοινό την Ελληνοκαναδή τραγουδίστρια και τραγουδοποιό
«Ποια είναι η Κατερίνα Ντούσκα που εκπροσωπεί την Ελλάδα στη Eurovision;» Με τον τίτλο αυτό η στήλη για την τηλεόραση που επιμελείται ο Νταμιέν Μερσερό στην εφημερίδα Le Figaro παρουσιάζει στο γαλλικό κοινό την Ελληνοκαναδή τραγουδίστρια και τραγουδοποιό.

Να σας θυμίσουμε: Σε "Replay" οι πρόβες της Τάμτα. Έτσι θα εμφανιστεί

«Η επιλογή των Ελλήνων διοργανωτών στράφηκε στην Κατερίνα Ντούσκα, την καλλιτέχνη που κατάγεται από το Μόντρεαλ και θα ερμηνεύσει ένα τραγούδι με αγγλικούς στίχους γραμμένο στα μέτρα του ευρωπαϊκού διαγωνισμού τραγουδιού», γράφει η Figaro επισυνάπτοντας το επίσημο βίντεο της ελληνικής υποψηφιότητας.

Η συμμετοχή της Κατερίνας Ντούσκα ανακοινώθηκε στα μέσα Φεβρουαρίου από τους διοργανωτές στην Ελλάδα. Η 29χρονη Ελληνοκαναδή, της οποίας η χροιά της φωνής είναι όμοια με αυτήν της αείμνηστης 'Ειμι Γουάινχαουζ, εγκαταστάθηκε στην Ελλάδα κατά τη διάρκεια της εφηβείας της. Τον Δεκέμβριο του 2015 έβγαλε τον πρώτο της δίσκο με τίτλο «Embodiment».

Η Κατερίνα Ντούσκα συνεργάστηκε με τον Ντέιβιντ Σνέντον για τη σύνθεση του αγγλόφωνου ποπ τραγουδιού «Better love». «Ήθελα να γράψω ένα τραγούδι που θα ακουγόταν ως μια πρόσκληση, ως μια αγκαλιά», δήλωσε η ερμηνεύτρια. «Ένα τρυφερό τραγούδι με ένα μαχητικό πνεύμα γι' αυτή τη λέξη που χρησιμοποιούμε πολύ αλλά ακούμε σπάνια», είπε αναφερόμενη στο τραγούδι που θα ερμηνεύσει στο Τελ Αβίβ.

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις για την Eurovision στο Athensmagazine.gr

 

Eurovision

Ροή ειδήσεων

Share