Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ποια είναι η συμμετοχή έκπληξη στο video clip της Κατερίνας Ντούσκα;

Είναι γυναίκα γνωστού Έλληνα ηθοποιού!

7 Μαρτίου 2019 18:06
Ποια είναι η συμμετοχή έκπληξη στο video clip της Κατερίνας Ντούσκα;

Κάθε χρόνο έτσι και φέτος το θέμα της Eurovision μας απασχολεί τόσο για το ποιος θα μας εκπροσωπήσει όσο και για το τραγούδι που θα στείλουμε! Η φετινή συμμετοχή μας με την Κατερίνα Ντούσκα επιφυλάσσει μια έκπληξη στο video clip της!

Στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου έγινε μια αποκάλυψη σχετικά με το video clip της Κατερίνας Ντούσκα με το οποίο θα μας εκπροσωπήσει στην Eurovision.

Στο video clip συμμετέχει η σύζυγος του Γιώργου Χρανιώτη.

«Η γυναίκα του Γιώργου Χρανιώτη, Γεωργία Αβασκαντήρα, είναι χορεύτρια και συμμετέχει στο video clip του τραγουδιού “Better love”. Την γνωρίσαμε σαν σύζυγο του Γιώργου Χρανιώτη, παρόλα αυτά είναι πολύ καλή στην δουλειά της, σωστή επαγγελματίας. Τα πρόσωπα που επιλέχθηκαν για το συγκεκριμένο video clip μόνο τυχαία δεν επιλέχθηκαν, καθώς είχαν μία πορεία στον Ελληνικό χώρο και είναι γνωστοί στην δουλειά του» .

Πηγή: youweekly.gr

Κλεμμένο το τραγούδι της Ελλάδας για τη Eurovision;

Σε πυρετώδεις προετοιμασίες βρίσκεται η Κατερίνα Ντούσκα για την εκπροσώπηση της χώρας μας στην Eurovision.

Η τραγουδίστρια θα ταξιδέψει το Τελ Αβίβ όπου και με την φωνή της θα προσπαθήσει να κατακτήσει την πρώτη θέση.
Χτες, παρουσιάστηκε για πρώτη φορά ολόκληρο το τραγούδι και σήμερα, όπως είναι φυσικό στο Happy Day με την Σταματίνα Τσιμτσιλή το παρουσίασαν on air! Αμέσως μετά το άκουσμα του τραγουδιού όμως, οι συνεργάτες της Σταματίνας ξεκίνησαν τα πειράγματα για το αν είναι κλεμμένο!

«Δεν σας θυμίζει ένα της Adele; Μόνο εμένα» είπε η δημοσιογράφος του πάνελ και η Σταματίνα ανέφερε ότι η φωνή της Κατερίνας μοιάζει κατά πολύ με της Adele!

Μάλιστα, στον αέρα της εκπομπής έπαιξαν και τα δύο τραγούδια ώστε να τα συγκρίνουν καλύτερα!

Δείτε το σχετικό βίντεο:

TAGS
 

Eurovision

Ροή ειδήσεων

Share