Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

"Ο Αλμπέρτο ήρθε για να..." - Τι είπε η Φουρέιρα για το ταξίδι του Μποτία

Δείτε τι είπε...

20 Μαΐου 2018 19:47

Και η Ισπανία φαίνεται να λατρεύει την Ελένη Φουρέιρα, μιας και της έδωσε το 12άρι στον τελικό.

Μάλιστα, δίπλα της βρέθηκε και ο σύντροφός της, ο Ισπανός ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Alberto Botía, ο οποίος τη στήριζε διακριτικά και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

«Ο άνθρωπός μου ήρθε εκεί για να με στηρίξει και το έκανε για μένα και όχι για τα media. Ένιωσα πολύ όμορφα που ήρθε, απλά θέλω να κρατήσω μακριά από όλο αυτό την προσωπική μου ζωή. Ο Alberto είναι ένας άνθρωπος που δεν θέλει να εκτίθεται στα ΜΜΕ και σαφώς δεν ήρθε στη Λισαβόνα για να βγάλουμε φωτογραφίες. Με το αποτέλεσμα ήταν πολύ χαρούμενος, όπως και όλοι οι άνθρωποι που βρίσκονται κοντά μου. Ύστερα από τον τελικό μίλησα με την οικογένειά μου. Με πήραν τηλέφωνο και έκλαιγαν. Μου έλεγαν συνέχεια “Για μας είσαι η νικήτρια”. Αυτό ήταν για μένα το μεγαλύτερο δώρο» καταλήγει.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τραγωδία στην Κρήτη: Τα περίεργα παιχνίδια της ζωής! Ο μοναδικός επιζών είναι ο...

H Eurovision τελείωσε και αναρωτιέμαι ποια θα είναι τα επόμενα επαγγελματικά της βήματα. «Δεν θα εμφανιστώ σε κάποιο νυχτερινό κέντρο της Αθήνας, αλλά θα κάνω πολλές συναυλίες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Σύντομα πρόκειται να κυκλοφορήσει το νέο μου single με τίτλο “Καραμέλα” από την Panik, ένα δροσερό καλοκαιρινό και χορευτικό τραγούδι».

Φέτος, δεν προβλέπεται να κάνει διακοπές, αλλά θα είναι διαρκώς με μια βαλίτσα στο χέρι. «Δεν με νοιάζει καθόλου, γιατί απέδειξα στον εαυτό μου πως τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο σε αυτή τη ζωή. Με δουλειά, σεβασμό και αγάπη όλα μπορείς να τα πετύχεις. Ήταν όνειρο ζωής αυτό που βιώνω».

Πηγή: youweekly.gr

 

Eurovision

Ροή ειδήσεων

Share