Κυριακή, 09 Μαΐου 2021

Ελένη Φουρέιρα: Η απάντησή της τραγουδίστριας για την φωτογραφία με τον αλβανικό αετό!

Τι απάντησε;

4 Μαΐου 2018 10:13
Ελένη Φουρέιρα: Η απάντησή της τραγουδίστριας για την φωτογραφία με τον αλβανικό αετό!

Θύελλα αντιδράσεων έχει προκληθεί από χθες, τόσο σε τηλεοπτικές εκπομπές, όσο και στα social media για τη φωτογραφία που δημοσίευσε ο εκπρόσωπος της Αλβανίας στη Eurovision, Eugent Bushpepa, στην οποία απεικονίζεται με την Ελένη Φουρέιρα να σχηματίζουν τον αλβανικό αετό!

Όπως σας έχουμε γράψει στο Youweekly.gr το εν λόγω σήμα είναι το σύμβολο των εθνικιστών της Αλβανίας

Το κυπριακό κανάλι ΡΙΚ θέλησε να τοποθετηθεί δημόσια μέσω εκπροσώπου του για τα σχόλια που ακούγονται εναντίον της Ελένης Φουρέιρα

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Power of Love: Η Αθηνά "αδειάζει" την παραγωγή και επιβεβαιώνει την αποχώρησή της από το σπίτι της αγάπης!

Ακόμη, η Ελένη μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, θέλησε να δώσει την δική της απάντηση και έγραψε: "Η μουσική είναι για να ενώνει και όχι για να χωρίζει τους λαούς κι εγώ γι’ αυτό βρίσκομαι εδώ και ουδεμία σχέση έχω με όλα αυτά τα ζητήματα εθνικισμού που κάποιοι μου χρεώνουν. Αγαπώ πολύ την Ελλάδα και κανείς και τίποτα δεν μπορεί να το αλλάξει αυτό. Πάμε τώρα δυνατά να εκπροσωπήσουμε την Κύπρο μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο"! Δείτε την ανάρτησή της παρακάτω:

Πηγή: Youweekly.gr

 

Eurovision

Ροή ειδήσεων

Share