Σάββατο, 11 Μαΐου 2024

34χρονη Βάλια: "Τα έχω με τον κουμπάρο μου. Επηρεάζω τη γυναίκα του να τον χωρίσει"

Μια ιστορία που σοκάρει!

28 Δεκεμβρίου 2020 13:51
34χρονη Βάλια:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της 34χρονης Βάλιας, όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή "Ευτυχείτε" του Open.

Διαβάστε την ιστορία:

Η Βάλια χώρισε και οι κουμπάροι της, της συμπαραστάθηκαν. Με τον καιρό όμως ήρθε πολύ κοντά με τον κουμπάρο της κι έτσι έκαναν παράνομη σχέση. Η Βάλια είναι ερωτευμένη μαζί του και θέλει να βάλει λόγια στη γυναίκα του ώστε να χωρίσουν και να είναι μαζί του.

Δείτε το σημερινό επεισόδιο στο παρακάτω βίντεο του Athensmagazine.gr:

Αληθινή ιστορία 23χρονης: «Έχω σχέση από απόσταση αλλά απατάω τον σύντροφό μου επί 3 χρόνια!»

Αληθινή ιστορία 23χρονης στο Athensmagazine.gr συγκλονίζει και προκαλεί πολλά ερωτηματικά! Διαβάστε παρακάτω και βγάλτε τα συμπεράσματά σας! Επίσης, διαβάστε μια αληθινή ιστορία 57χρονου στο Athensmagazine.gr: «Ζω έναν αρρωστημένο έρωτα για τη γυναίκα του γιου μου»

Διαβάστε την αληθινή ιστορία:

Τον γνώρισα πριν φύγω για σπουδές! Όσο ειρωνικό και αν ακούγεται είναι ο μόνος στον οποίο έχω πει σ’ αγαπώ και το εννοώ!

Η απόσταση, ωστόσο, ακόμη και αν στην αρχή ήταν ένας λόγος ανανέωσης της σχέσης μας άρχισε να με κάνει να νιώθω μόνη.

Ξεκίνησα με 2 one night stands τα οποία διέγραψα από το μυαλό μου κ συνέχισα τη σχέση μου μέχρι που γνώρισα τον Δημήτρη.

Ξεκίνησα κάτι παράλληλο ξέροντας ότι δε με καλύπτει όσο η σχέση μου απλά ο ερωτικός τομέας ήταν απίστευτος. Τον συνάντησα 4 φορές μέχρι που αποφάσισα να το σταματήσω εντελώς γιατί κέρδισε η συντροφικότητα και η συνήθεια.

Η αλήθεια είναι ότι περνάω υπέροχα με τη σχέση μου όταν βρισκόμαστε και τον τελευταίο καιρό όντας μπερδεμένη απομακρύνθηκα και κατάλαβα ότι μπορώ να ζήσω χωρίς τον Δημήτρη, όχι όμως χωρίς τον Αντρέα.

Δεν ξέρω αν τελικά αν σώζεται η όλη κατάσταση αλλά χαίρομαι που έβαλα τέλος στη σύντομη περιπέτεια μου με τον Δημήτρη.

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share