Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

32χρονη Έλλη: "Ο εραστής μου ετοιμάζεται να παντρευτεί. Για να μην το κάνει θα μείνω έγκυος"

Συγκλονιστική ιστορία!

22 Δεκεμβρίου 2020 14:52
32χρονη Έλλη:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της 32χρονης Έλλης, όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή "Ευτυχείτε" του Open.

Η 32χρονη Έλλη είχε μία μεγάλη σχέση και θα πήγαινε μάλιστα για γάμο, όταν αρραβωνιάστηκαν όμως με τον σύντροφό της είχαν πολλά προβλήματα και πολλούς καυγάδες και της είπε ο άνθρωπός του να το πάνε πιο σιγά. Κατέληξαν στο ότι είχαν ασυμφωνία χαρακτήρων και τελικά χωρίσανε.

Η Έλλη μετά, έμεινε μόνη της, αλλά σε αυτό το διάστημα ήταν ερωτευμένη με τον κολλητό της. Υπήρχε και ένα ενδιαφέρον πιο πριν από αυτόν προς την Έλλη και έγινε κάτι μεταξύ τους, αλλά η Έλλη δεν το συνέχισε. Όταν η Έλλη όμως χώρισε αποφάσισε να το ξαναπιάσει μαζί του, αλλά εκείνος είχε ήδη κάτι με κάποια άλλη.

Έκανε παράλληλη σχέση με την Έλλη αλλά της είπε μετά από λίγο καιρό ότι το σκέφτεται να το πάει σοβαρά με την άλλη κοπέλα. Στην Έλλη δεν άρεσε αυτό και σκέφτεται να πιάσει παιδί μαζί του για να τον κάνει δικό της.

Δείτε το σημερινό επεισόδιο στο παρακάτω βίντεο του Athensmagazine.gr:

Δείτε μία ακόμα αληθινή ιστορία από την εκπομπή του Open

"Είμαι έγκυος από τον εραστή μου, αλλά θα τα φτιάξω με το γιο του"

Η Κάτια έκανε παράνομη σχέση με το αφεντικό της που είναι παντρεμένος. Εν τω μεταξύ γνώρισε και το γιο του ο οποίος της άρεσε πολύ και τον θέλει δικό της. Η Κάτια έχει μείνει έγκυος από τον εραστή της και θέλει να τα φτιάξει με το γιο του εραστή της και να του φορτώσει το παιδί.

Δείτε το σημερινό επεισόδιο στο παρακάτω βίντεο του Athensmagazine.gr:

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share