Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

31χρονη Ελίζα: «Έχουμε 8 χρόνια σχέση αλλά…»

Αληθινή ιστορία

18 Δεκεμβρίου 2020 16:38
31χρονη Ελίζα: «Έχουμε 8 χρόνια σχέση αλλά…»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της 31χρονης Ελίζας όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή "The Booth" στο Open!

Η Ελίζα είναι 31 ετών. Στα 23 της γνώρισε έναν άνθρωπο και έκαναν σχέση. Μετά από δύο χρόνια αυτουνού του έτυχε μία ευκαιρία να πάει να δουλέψει σε μία μεγαλύτερη πόλη και πρότεινε στην Ελίζα να πάει μαζί του και εκείνη το έκανε. Τα παράτησε όλα πίσω της και πήγε μαζί του. Τώρα είναι 8 χρόνια μαζί και παρόλο που έχει δώσει πάρα πολλά η Ελίζα σε αυτήν την σχέση δεν βλέπει ανταπόκριση και συνεπώς, δεν βλέπει μέλλον. Η Ελίζα βλέπει ότι δεν το πάνε στο πιο σοβαρό, να κάνουν δηλαδή οικογένεια. Τώρα είναι διχασμένη, για το αν πρέπει να μείνει ή να φύγει από αυτήν την σχέση.

Δείτε την ιστορία στο Athensmagazine.gr:

Μαρία, 25 ετών: «Χώρισα με το σύντροφό μου που έχει παιδί αλλά…»

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της 25χρονης Μαρίας όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή "The Booth" στο Open!

Η 25χρονη Μαρία πριν ένα χρόνο γνώρισε έναν 40χρονο, ο οποίος όμως είχε παραλείψει να της πει ότι ήταν παντρεμένος και έχει και ένα παιδί. Η Μαρία το υποψιάστηκε στην αρχή γιατί μιλούσε πάρα πολύ για τον γιο του και έπαιρνε και πολλά δώρα για αυτόν, αλλά έλεγε ότι είναι το βαφτιστήρι του. Η Μαρία έψαξε το κινητό του και το ανακάλυψε. Όταν του μίλησε εκείνος το αρνήθηκε. Η Μαρία τον χώρισε γιατί ανακάλυψε ότι την απατούσε και με άλλη.

Δείτε την ιστορία στο Athensmagazine.gr:

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share