Δευτέρα, 06 Μαΐου 2024

31χρονη Κάτια: "Θα πω στην έγκυο αδερφή μου, ότι το παιδί μου είναι του άνδρα της"

Η ιστορία της Κάτιας σοκάρει!

7 Δεκεμβρίου 2020 13:33
31χρονη Κάτια:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της 31χρονης Κάτιας, όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή "Ευτυχείτε" του Open.

Η 31χρονη Κάτια είχε σχέση με τον αρραβωνιαστικό της αδερφής της παρόλο που και εκείνη ήταν με άλλον. Σκέφτηκε να χωρίσει τη σχέση της για να είναι με τον αρραβωνιαστικό της αδερφή της, αλλά αυτός ήθελε να βρίσκονται μόνο σεξουαλικά.

Ύστερα από κάποιο καιρό η Κάτια έμεινε έγκυος από εκείνον, αλλά το παιδί το αναγνώρισε η σχέση της και αυτή δεν είπε σε κανέναν ποιανού είναι το παιδί. Πλέον, η αδερφή της έχει παντρευτεί με εκείνον τον άνδρα και είναι έγκυος. Αυτό που σκέφτεται η Κάτια είναι να πει στην αδερφή της ότι το παιδί της είναι του άνδρας της γιατί θέλει να τους χωρίσει.

Δείτε το σημερινό επεισόδιο στο παρακάτω βίντεο του Athensmagazine.gr:

34χρονη Σίλια: "Ο άνδρας μου τα έχει με την κολλητή μου και αν χωρίσουν φοβάμαι ότι θα μείνει άνεργος"

Η Σίλια ανακάλυψε ότι ο άνδρας της τα έχει με την κολλητή της, της οποίας ο σύζυγος είναι το αφεντικό του άντρα της Σίλιας. Δεν ξέρει πως να διαχειριστεί την κατάσταση καθώς φοβάται ότι άμα αναφέρει ότι το ξέρει τότε υπάρχει κίνδυνος να μαθευτεί και τότε να απολυθεί από τη δουλεία ο άντρας της και να βάλει σε οικονομικές περιπέτειες την οικογένειά τους επομένως κάθεται και υπομένει την ανυπόφορη αυτή κατάσταση.

Δείτε το σημερινό επεισόδιο στο παρακάτω βίντεο του Athensmagazine.gr:

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share