Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

32χρονη μητέρα παρέσυρε 14χρονο σπίτι της για να κάνουν σ@ξ - «Με «καβάλησε» και άρχισε να...»

Σάλος από τις αποκαλύψεις

3 Δεκεμβρίου 2020 08:48
32χρονη μητέρα παρέσυρε 14χρονο σπίτι της για να κάνουν σ@ξ - «Με «καβάλησε» και άρχισε να...»
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Σάλος έχει προκληθεί στη Βρετανία, καθώς μια μητέρα τριών παιδιών «κάθεται στο σκαμνί» με την κατηγορία ότι έκανε σ@ξ με ένα 14χρονο αγόρι! Ενώ, ένας άνδρας κατηγορείται για το θάνατο μιας 19χρονης κοπέλας καθώς φέρεται να έκανε άγριο σ@ξ μαζί της μετά από πάρτι και να πέθανε!

Σύμφωνα με τα στοιχεία και τις καταθέσεις που παρουσιάστηκαν στην πρόσφατη δίκη, για το περιστατικό που σημειώθηκε το 2018, η 32χρονη Τέα Βίνσεντ κάλεσε τα δύο αγόρια (το 14χρονο θύμα και τον λίγο μεγαλύτερο φίλο του) στο σπίτι της, αφού τα παρακολούθησε να παίζουν μπάλα στο πάρκο. Στη συνέχεια, παρέσυρε τον ένα έφηβο στην κρεβατοκάμαρά της, έβγαλε τα ρούχα της και προχώρησε σε σ@ξουαλικές πράξεις πάνω του.

Η 32χρονη παραδέχεται ότι έκανε σ@ξ με το αγόρι στις 21 Οκτωβρίου του 2018 αλλά επιμένει ότι πίστευε πως ήταν 16 ετών και όχι 14.

Η περιγραφή του νεαρού αγοριού στην κατάθεσή του για το τι συνέβη σε αυτήν την κρεβατοκάμαρα είναι πραγματικά σοκαριστική: «Με κάλεσε πάνω και νόμιζα ότι είχε κάποια κονσόλα gaming ή τηλεόραση. Μόνο σε εμένα είπε να ανέβω στον πάνω όροφο. Ο φίλος μου έμεινε κάτω. Μου ζήτησε να καθίσω στο κρεβάτι και βγήκε έξω για λίγο. Όταν γύρισε ήταν γυμνή».

Το θύμα περιέγραψε τη σκηνή του σεξ λέγοντας ότι η γυναίκα τον «καβάλησε» και άρχισε να «χοροπηδά πάνω του», για περίπου 5 λεπτά. Στη συνέχεια κατάφερε να την σπρώξει και να φύγει. «Έβαλα τα ρούχα μου και είπα στον φίλο μου κάτω ότι πρέπει να φύγουμε».

Ο φίλος του αγοριού είπε ότι άκουσε σεξουαλικούς ήχους από τον πάνω όροφο, αισθάνθηκε αμήχανα και βγήκε έξω από το σπίτι για λίγο, προτού τελικά επιστρέψει. Στην κατάθεσή του περιέγραψε τον φίλο του ως «χαζό» που την πάτησε. Όταν τα δύο αγόρια εκμυστηρεύθηκαν τι συνέβη σε μια άλλη φίλη τους, εκείνη προέτρεψε τον 14χρονο να μιλήσει στους γονείς του.

Η 32χρονη είπε στη δίκη ότι, αφού ολοκληρώθηκε η σ@ξουαλική πράξη με τον έφηβο, ακολούθησε μια συζήτηση για το σχολείο και τότε ήταν που συνειδητοποίησε την πραγματική του ηλικία. «Νομίζω ότι πανικοβλήθηκα όταν μου αποκάλυψε ότι είναι 14. Είμαι θυμωμένη με τον εαυτό μου, αλλά και μαζί τους επειδή μου είπαν ψέματα για την ηλικία τους. Αν ήξερα νωρίτερα την αλήθεια δεν θα βρισκόμουν σήμερα στο δικαστήριο», είπε χαρακτηριστικά η Βρετανή.

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share