Κυριακή, 17 Ιανουαρίου 2021

34χρονη Σίλια: "Ο άνδρας μου τα έχει με την κολλητή μου και αν χωρίσουν φοβάμαι ότι θα μείνει άνεργος"

Η ιστορία της Σίλιας, συγκλονίζει!

2 Δεκεμβρίου 2020 13:54
34χρονη Σίλια:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της 34χρονης Σίλιας, όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή "Ευτυχείτε" του Open.

Η Σίλια ανακάλυψε ότι ο άνδρας της τα έχει με την κολλητή της, της οποίας ο σύζυγος είναι το αφεντικό του άντρα της Σίλιας. Δεν ξέρει πως να διαχειριστεί την κατάσταση καθώς φοβάται ότι άμα αναφέρει ότι το ξέρει τότε υπάρχει κίνδυνος να μαθευτεί και τότε να απολυθεί από τη δουλεία ο άντρας της και να βάλει σε οικονομικές περιπέτειες την οικογένειά τους επομένως κάθεται και υπομένει την ανυπόφορη αυτή κατάσταση.

Δείτε το σημερινό επεισόδιο στο παρακάτω βίντεο του Athensmagazine.gr:

28χρονη Μπέτυ: "Θα επηρεάσω τη μάνα μου ότι ο σύντροφος της την απατά για να χωρίσουν, τον θέλω εγώ"

Η 28χρονη Μπέτυ ζει με την μητέρα της η οποία έχει σχέση με έναν πολύ μικρότερο της άντρα. Όπως υποστηρίζει η Μπέτυ εκείνος θέλει την μητέρα της μόνο για τα χρήματα της. Για να της το αποδείξει σκέφτηκε να τον φλερτάρει και όταν εκείνος ενδώσει να το αποκαλύψει όλα στην μητέρα της. Όταν λοιπόν πήγε να εφαρμόσει το σχέδιο της τον ερωτεύτηκε και τώρα θέλει να τον χωρίσει από την μητέρα της για να είναι μαζί.

Δείτε το σημερινό επεισόδιο στο παρακάτω βίντεο του Athensmagazine.gr:

26χρονη Νατάσσα: «Θέλω να μείνω μόνη μετά από μακροχρόνια σχέση αλλά...» (Video)

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της 26χρονης Νατάσας όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή "The Booth" στο Open!

Η 26χρονη Νατάσσα το καλοκαίρι βγήκε από μια μακρόχρονη σχέση 5-6 χρόνων, καθώς ήθελε να μείνει μόνη της, αφού δεν απολάμβανε όσα επιθυμούσε. Πλέον, έχει γνωρίσει έναν άνθρωπο που της δίνει πράγματα που δεν περίμενε να βρει σε μια σχέση, όμως το περιβάλλον της θεωρεί πως δεν θα έχει μέλλον, γιατί πρέπει να μεσολαβήσει ένα διάστημα στο οποίο να μείνει μόνη της.

 

Έρωτας και Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share