Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

28χρονη Μπέτυ: "Θα επηρεάσω τη μάνα μου ότι ο σύντροφος της την απατά για να χωρίσουν, τον θέλω εγώ"

Μια ιστορία που μας άφησε άφωνους!

1 Δεκεμβρίου 2020 14:01
28χρονη Μπέτυ:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της 28χρονης Μπέτυς, όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή "Ευτυχείτε" του Open.

Η 28χρονη Μπέτυ ζει με την μητέρα της η οποία έχει σχέση με έναν πολύ μικρότερο της άντρα. Όπως υποστηρίζει η Μπέτυ εκείνος θέλει την μητέρα της μόνο για τα χρήματα της. Για να της το αποδείξει σκέφτηκε να τον φλερτάρει και όταν εκείνος ενδώσει να το αποκαλύψει όλα στην μητέρα της. Όταν λοιπόν πήγε να εφαρμόσει το σχέδιο της τον ερωτεύτηκε και τώρα θέλει να τον χωρίσει από την μητέρα της για να είναι μαζί.

Δείτε το σημερινό επεισόδιο στο παρακάτω βίντεο του Athensmagazine.gr:

26χρονη Νατάσσα: «Θέλω να μείνω μόνη μετά από μακροχρόνια σχέση αλλά...» (Video)

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της 26χρονης Νατάσας όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή "The Booth" στο Open!

Η 26χρονη Νατάσσα το καλοκαίρι βγήκε από μια μακρόχρονη σχέση 5-6 χρόνων, καθώς ήθελε να μείνει μόνη της, αφού δεν απολάμβανε όσα επιθυμούσε. Πλέον, έχει γνωρίσει έναν άνθρωπο που της δίνει πράγματα που δεν περίμενε να βρει σε μια σχέση, όμως το περιβάλλον της θεωρεί πως δεν θα έχει μέλλον, γιατί πρέπει να μεσολαβήσει ένα διάστημα στο οποίο να μείνει μόνη της.

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share