Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

28χρονη Ευγενία: «Η πεθερά μου δεν με συμπαθεί επειδή είμαι από την Αλβανία» (Video)

Αληθινή ιστορία

24 Νοεμβρίου 2020 18:24
28χρονη Ευγενία: «Η πεθερά μου δεν με συμπαθεί επειδή είμαι από την Αλβανία» (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της 28χρονης Ευγενίας όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή "The Booth" στο Open!

Η Ευγενία είναι 28 χρονών και είναι από την Αλβανία. Είναι 3 χρόνια παντρεμένη και έχει πρόβλημα με την πεθερά της και την κουνιάδα της. Υπήρχαν πολλά προβλήματα στην αρχή με την πεθερά της. Σταμάτησαν μετά από λίγο αλλά ξανάρχισαν τους τελευταίους μήνες.

Είχαν έρθει πρόσφατα από το σπίτι της Ευγενίας η πεθερά της και η κουνιάδα της για καφέ. Εκεί ήταν και η μητέρα της Ευγενίας και τη βοηθούσε με τις δουλειές. Είπε λοιπόν η πεθερά της Ευγενίας «Εσείς οι Αλβανίδες μια ζωή καθαρίστριες θα μείνετε».

Αυτό εξόργισε την Ευγενία, η οποία έβρισε άσχημα την πεθερά της. Η πεθερά της συνέχισε λέγοντας ότι δεν θα την αποδεχτεί ποτέ σαν νύφη της και ότι είναι μια ξένη. Ο σύζυγος της Ευγενίας της έχει μιλήσει πολλές φορές στη μητέρα του χωρίς αποτέλεσμα.

21χρονη Ειριάννα: «Ο άντρας μου όταν μαγειρεύει...» (Video)

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της 21χρονη Ειριάννας όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή "The Booth" στο Open!

Η Ειριάννα είναι 21 ετών και είναι παντρεμένη με παιδί. Το πρόβλημα της Ειριάννας είναι ότι κάθε φορά που μαγειρεύει ο άντρας της είναι ακατάστατος και τα κάνει όλα χάλια στην κουζίνα.

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share