Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

32χρονη Βάσω: "Τα έχω με το σύντροφο της κουνιάδας μου. Θέλω να τον παντρευτεί για να τον βλέπω άνετα"

Μια αληθινή ιστορία που σοκάρει

24 Νοεμβρίου 2020 13:22
32χρονη Βάσω:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της 32χρονης Βάσως, όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή "Ευτυχείτε" του Open.

Η 32χρονη Βάσω είναι παντρεμένη τρία χρόνια και μένουν πάνω - κάτω με την αδερφή του συζύγου της. Τον τελευταίο καιρό η κουνιάδα της βγαίνει με κάποιον τον οποίο όμως έχει ερωτευτεί τρελά και η Βάσω και θέλει να τους κάνει να παντρευτούν για να μπορεί να τον βλέπει άνετα.

Δείτε το σημερινό επεισόδιο στο παρακάτω βίντεο του Athensmagazine.gr:

32χρονη Κάτια: "Το παιδί είναι του πρώην μου. Δεν το ξέρει ούτε αυτός ούτε ο άνδρας μου"

Η 32χρονη Κάτια είναι παντρεμένη και έχει ένα αγοράκι 5 ετών. Αλλά δεν είναι του άντρα με τον οποίο είναι παντρεμένη. Πριν πολλά χρόνια είχε μπλέξει με έναν άλλον που δεν έκανε για οικογένεια. Η μητέρα της Κάτιας την πίεζε να τον χωρίσει γιατί δεν της άρεσε.

Έμεινε όμως η Κάτια έγκυος και ήταν δικό του το παιδί. Το είπε στη μητέρα της και εκείνη πρότεινε στην Κάτια να επισπεύσει το να βρει κάποιον που θα την αγαπάει. Η Κάτια βρήκε κάποιον και ξεκίνησε μαζί του ένα ειδύλλιο και του είπε ότι το παιδί ήταν δικό του. Εν τέλει παντρεύτηκαν με αυτόν.

Τώρα ο άντρας της πιστεύει ότι το παιδί είναι δικό του και ο πρώην της δεν ξέρει τίποτα. Τώρα ο πρώην της επιδιώκει επανασύνδεση με την Κάτια και πετάει και υπονοούμενα για το παιδί. Τώρα εκείνη δεν ξέρει τι να κάνει.

Δείτε το σημερινό επεισόδιο στο παρακάτω βίντεο του Athensmagazine.gr:

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share