Σάββατο, 16 Ιανουαρίου 2021

32χρονη Κάτια: "Το παιδί είναι του πρώην μου. Δεν το ξέρει ούτε αυτός ούτε ο άνδρας μου"

Μια αληθινή ιστορία που συγκλονίζει

23 Νοεμβρίου 2020 13:49
32χρονη Κάτια:
Από Σοφία Φυρογένη

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της 32χρονης Κάτιας, όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή "Ευτυχείτε" του Open.

Η 32χρονη Κάτια είναι παντρεμένη και έχει ένα αγοράκι 5 ετών. Αλλά δεν είναι του άντρα με τον οποίο είναι παντρεμένη. Πριν πολλά χρόνια είχε μπλέξει με έναν άλλον που δεν έκανε για οικογένεια. Η μητέρα της Κάτιας την πίεζε να τον χωρίσει γιατί δεν της άρεσε.

Έμεινε όμως η Κάτια έγκυος και ήταν δικό του το παιδί. Το είπε στη μητέρα της και εκείνη πρότεινε στην Κάτια να επισπεύσει το να βρει κάποιον που θα την αγαπάει. Η Κάτια βρήκε κάποιον και ξεκίνησε μαζί του ένα ειδύλλιο και του είπε ότι το παιδί ήταν δικό του. Εν τέλει παντρεύτηκαν με αυτόν.

Τώρα ο άντρας της πιστεύει ότι το παιδί είναι δικό του και ο πρώην της δεν ξέρει τίποτα. Τώρα ο πρώην της επιδιώκει επανασύνδεση με την Κάτια και πετάει και υπονοούμενα για το παιδί. Τώρα εκείνη δεν ξέρει τι να κάνει.

Δείτε το σημερινό επεισόδιο στο παρακάτω βίντεο του Athensmagazine.gr:

34χρονη Ελένη: «Θα μετακομίσω στην πόλη του παντρεμένου εραστή μου για να...» (Video)

Η Ελένη είναι χωρισμένη τέσσερα χρόνια. Εδώ και δύο χρόνια έχει σχέση με έναν παντρεμένο που έχει δύο παιδιά. Η γνωριμία τους έγινε μέσω internet και επειδή εκείνος μένει εκτός Αθηνών θέλει να μετακομίσει στην πόλη του εραστή της ώστε να καταφέρει να τον χωρίσει.

 

Έρωτας και Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share