Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

21χρονη Βαγγελίτσα: «Δεν ερωτεύομαι και βαριέμαι εύκολα» (Video)

Αληθινή ιστορία

19 Νοεμβρίου 2020 17:22
21χρονη Βαγγελίτσα: «Δεν ερωτεύομαι και βαριέμαι εύκολα» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της 21χρονης Βαγγελίτσας όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή "The Booth" στο Open!

Η Βαγγελίτσα είναι 21 ετών και έχει ένα θέμα. Κάθε φορά που θα ασχοληθεί με κάποιον, στα πλαίσια φλερτ και σχέσης, θα βαρεθεί πολύ εύκολα. Όσο καλά προσόντα και καλός χαρακτήρας αν είναι τα παιδιά με τα οποία φλερτάρει η Βαγγελίτσα, πάντα καταλήγει στο να ξενερώνει.

37χρονη Σοφία: «Η οικογένεια μου δεν εγκρίνει την επανασύνδεσή μου με τον αρραβωνιαστικό μου» (Video)

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της 37χρονης Σοφίας όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή "The Booth" στο Open!

Η 37χρονη Σοφία έχει πρόβλημα με την οικογένεια της γιατί είναι αρνητική με την σχέση που έχει και για τον λόγο αυτό τους κρύβει την επανασύνδεση τους.

30χρονη Μαρία: «Ο 47χρονος σύντροφος μου 2 χρόνια μετά την σχέση δεν με...» (Video)

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της 30χρονης Μαρίας όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή "The Booth" στο Open!

Η Μαρία είναι 30 ετών και εδώ και δύο χρόνια έχει σχέση με έναν 47χρονο, από τον καλλιτεχνικό χώρο. Εκείνη κατευθείαν τον ερωτεύτηκε αλλά είδε ότι για εκείνον ήταν πιο σεξουαλική η σχέση τους. Η Μαρία δεν μπορούσε να το διαχειριστεί αυτό όποτε του είπε μετά από δύο μήνες να το τελειώσουνε. Μετά από 6 μήνες όμως ξαναμπήκε στη ζωή της αλλά δεν άλλαξε τίποτα, πήγαιναν ακόμα με τον ίδιο ρυθμό.

Ξαναχώρισε η Μαρία μαζί του και προχώρησε στη ζωή της. Έτυχε όμως να πάνε διακοπές στο ίδιο μέρος και ξαναβρεθήκανε έτσι μαζί και πέρασαν τέλεια μαζί. Γύρισαν Αθήνα και μπήκαν πάλι σε αυτήν την διαδικασία, δεν τον έβλεπε συχνά, δεν επικοινωνούσε ιδιαίτερα. Η Μαρία όμως ακόμα τον θέλει.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

27χρονη Ειρήνη: «Θέλω τον παντρεμένο συνάδελφό μου» (Video)

Μαρία, 37 ετών: «Έχω δυο σχέσεις και ετοιμάζομαι για γάμο…»

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share