Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

27χρονη Ειρήνη: «Θέλω τον παντρεμένο συνάδελφό μου» (Video)

Αληθινή ιστορία

18 Νοεμβρίου 2020 16:46
27χρονη Ειρήνη: «Θέλω τον παντρεμένο συνάδελφό μου» (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της 27χρονης Ειρήνης όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή "The Booth" στο Open!

Η 27χρονη Ειρήνη έχει ένα θέμα. Είναι ερωτευμένη με ένα παιδί από τη δουλειά, αλλά εκείνος είναι παντρεμένος. Η Ειρήνη πάντως βλέπει μία διαφορετική αντιμετώπιση προς τα εκείνη όταν είναι μόνοι μεταξύ τους, της ανοίγεται περισσότερο. Η Ειρήνη δεν ξέρει πως να τον αντιμετωπίσει.

25χρονη Νάσια: «Έχω σχέση με έναν 20 χρόνια μεγαλύτερό μου αλλά...» (Video)

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της 25χρονης Νάσιας, όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή "The Booth" στο Open!

Η Νάσια τα έχει με έναν άντρα που είναι μεγαλύτερός της κατά 20 χρόνια. Πήρε τηλέφωνο στην εκπομπή για να μοιραστεί το πρόβλημά της καθώς αυτός ζηλεύει παράφορα, γεγονός που την ενοχλεί πολύ.

Μαρίνα, 20 ετών: "Χώρισα με το αγόρι μου αλλά..."

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της 20χρονης Μαρίνας, όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή "The Booth" στο Open!

Η Μαρίνα είναι 20 χρονών και έκανε σχέση με ένα παιδί που πριν ήταν φίλος της. Αυτός είχε έναν φίλο που μίλαγε μαζί του και η Μαρίνα σαν φίλοι. Σταμάτησαν να μιλάνε με αυτόν ξαφνικά και δεν ήξερε η Μαρίνα γιατί. Η Μαρίνα χώρισε με τον φίλο της και έκανε κάτι με αυτόν. Η Μαρίνα όμως ξενέρωσε με αυτόν και σταμάτησε να του απαντάει και όταν πήγε στην πόλη που σπούδαζε αυτός δεν του είπε τίποτα. Από τότε πάγωσαν πολύ τα πράγματα και πλέον είναι σαν δύο ξένοι παρόλο που βλέπει αυτός τις αναρτήσεις της Μαρίνας. Η Μαρίνα τον θέλει αλλά δεν ξέρει τι να κάνει.

Δείτε την ιστορία στο Athensmagazine.gr:

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share