Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

38χρονη Λουίζα: "Έχω σχέση με το σύντροφο της ανιψιάς μου και τον έκανα υπάλληλό μου για να τους χωρίσω"

Μια αληθινή ιστορία που σοκάρει!

18 Νοεμβρίου 2020 13:59
38χρονη Λουίζα:

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της 38χρονης Λουίζας, όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή "Ευτυχείτε" του Open!

Η Λουίζα είναι χωρισμένη εδώ και 6 χρόνια και κατάφερε να νιώσει ξανά όμορφα στη ζωή της όταν γνώρισε και ερωτεύθηκε το αγόρι της ανιψιάς της.

Έκαναν ερωτική σχέση μαζί του και παράλληλα τον προσέλαβε στην επιχείρησή της για να μπορεί να τον ελέγχει αλλά και με σκοπό να τους κάνει να χωρίσουν. Η Λουίζα είναι ενοχλημένη επειδή έμαθε από την αδερφή της ότι η ανιψιά της και το αγόρι της σκοπεύουν να συγκατοικήσουν.

Δείτε το σημερινό επεισόδιο στο παρακάτω βίντεο του Athensmagazine.gr:

32χρονη Αγγελική: "Τα έχω με τον παντρεμένο κουμπάρο μου. Θέλει να χωρίσουμε και οι δύο για να είμαστε μαζί"

Η Αγγελική είναι παντρεμένη εδώ και έξι χρόνια, έχει μία κόρη και με τον κολλητό του άντρα της που είναι και κουμπάρος του ζευγαριού, έχει αναπτύξει μία παράνομη ερωτική σχέση. Η Αγγελική βρίσκεται σε δύσκολη θέση καθώς ο εραστής της δεν αντέχει άλλο αυτή την κατάσταση, το να βρίσκονται δηλαδή στα κρυφά και την απειλεί ότι θα τα πει όλα στον άντρα της αν δεν τον χωρίσει προκειμένου να είναι μαζί.

Από τη μία τον θέλει ερωτικά, από την άλλη ο ίδιος δεν μπορεί να της παρέχει την οικονομική ασφάλεια που της παρέχει ο σύζυγός της. Δείτε το σημερινό επεισόδιο στο παρακάτω βίντεο του Athensmagazine.gr:

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share