Τρίτη, 26 Ιανουαρίου 2021

25χρονη Νάσια: «Έχω σχέση με έναν 20 χρόνια μεγαλύτερό μου αλλά...» (Video)

Αληθινή ιστορία!

16 Νοεμβρίου 2020 17:45
25χρονη Νάσια: «Έχω σχέση με έναν 20 χρόνια μεγαλύτερό μου αλλά...» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της 25χρονης Νάσιας, όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή "The Booth" στο Open!

Η Νάσια τα έχει με έναν άντρα που είναι μεγαλύτερός της κατά 20 χρόνια. Πήρε τηλέφωνο στην εκπομπή για να μοιραστεί το πρόβλημά της καθώς αυτός ζηλεύει παράφορα, γεγονός που την ενοχλεί πολύ.

Μαρίνα, 20 ετών: "Χώρισα με το αγόρι μου αλλά..."

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της 20χρονης Μαρίνας, όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή "The Booth" στο Open!

Η Μαρίνα είναι 20 χρονών και έκανε σχέση με ένα παιδί που πριν ήταν φίλος της. Αυτός είχε έναν φίλο που μίλαγε μαζί του και η Μαρίνα σαν φίλοι. Σταμάτησαν να μιλάνε με αυτόν ξαφνικά και δεν ήξερε η Μαρίνα γιατί. Η Μαρίνα χώρισε με τον φίλο της και έκανε κάτι με αυτόν. Η Μαρίνα όμως ξενέρωσε με αυτόν και σταμάτησε να του απαντάει και όταν πήγε στην πόλη που σπούδαζε αυτός δεν του είπε τίποτα. Από τότε πάγωσαν πολύ τα πράγματα και πλέον είναι σαν δύο ξένοι παρόλο που βλέπει αυτός τις αναρτήσεις της Μαρίνας. Η Μαρίνα τον θέλει αλλά δεν ξέρει τι να κάνει.

Δείτε την ιστορία στο Athensmagazine.gr:

Αλεξάνδρα, 23 ετών: "Δεν ξέρω αν πρέπει να κάνω σχέση με..."

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της 23χρονης Αλεξάνδρας, όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή "The Booth" στο Open!

Η Αλεξάνδρα χώρισε πριν από 8 μήνες διότι το αγόρι της ήταν πιεστικό. Το τελευταίο διάστημα την φλερτάρει ένα φίλος του πρώην της ο οποίος της αρέσει. Δεν είναι σίγουρη όμως αν πρέπει να προχωρήσει σε σχέση μαζί του.

Δείτε την ιστορία στο Athensmagazine.gr:

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share