Κυριακή, 18 Απριλίου 2021

29χρονη Νίνα: "Θα μείνω έγκυος από τον πατέρα του αγοριού μου για να τον πιέσω να χωρίσει"

Μια αληθινή ιστορία που συγκλονίζει!

16 Νοεμβρίου 2020 13:49
29χρονη Νίνα:
Από Σοφία Φυρογένη

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της 29χρονης Νίνας, όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή "Ευτυχείτε" του Open!

Η 29χρονη Νίνα έχει σχέση τέσσερα χρόνια με ένα αγόρι και όταν αποφάσισαν να το προχωρήσουν, εκείνος της ζήτησε να γνωρίσει τους γονείς του. Η Νίνα άρχισε να γοητεύεται με τον πατέρα του αγοριού της και ήθελε να πηγαίνουν συχνά επίσκεψη.

Στην αρχή το αγόρι της ήταν χαρούμενο με αυτή την εξέλιξη αλλά μετά κατάλαβε ότι ήταν ερωτευμένη μαζί του. Μάλιστα εκείνη είπε στον πατέρα του τι αισθανόταν και μετά έγινε κάτι μεταξύ τους, αλλά αυτός δεν ήθελε να καταλάβει κάτι η γυναίκα και το παιδί του.

Σε μια συζήτηση της είπε πως δεν πρόκειται να χωρίσει με τη γυναίκα του γιατί εκείνη έχει όλα τα χρήματα στο όνομά της. Τώρα η Νίνα σκέφτεται να μην χωρίσει με το αγόρι της για να έχει επαφή με τον πατέρα του και με τον τρόπο της να προσπαθήσει να τον πιέσει να χωρίσει και μάλιστα μένοντας έγκυος.

Δείτε το σημερινό επεισόδιο στο παρακάτω βίντεο του Athensmagazine.gr:

30χρονη Καίτη: "Τα έχω με τον άνδρα της φίλης μου. Για να μην έχω τύψεις θα του πω ότι τον απάτησε"

Η 30χρονη Καίτη είναι παντρεμένη 5 χρόνια και έχει ένα παιδί 4 ετών. Το καλοκαίρι αποφάσισε με τη φίλη της να πάνε μαζί με τους άνδρες τους διακοπές. Η Καίτη όμως κατάλαβε ότι είναι ερωτευμένη με τον άνδρα της φίλη της και φλέρταραν. Όταν γύρισαν από τις διακοπές βρέθηκαν μια φορά ερωτικά και ύστερα της είπε να σταματήσουν.

Παρόλα αυτά τον τελευταίο καιρό η Καίτη άρχισε να του στέλνει μηνύματα και κατάλαβε ότι είχαν σταματήσει να βλέπονται λόγω τύψεων του. Επιπλέον, η φίλη της της εξομολογήθηκε ότι έχει απατήσει τον άνδρα της με ένα συνάδερφό της και η Καίτη σκέφτεται να του το πει.

Δείτε το σημερινό επεισόδιο στο παρακάτω βίντεο του Athensmagazine.gr:

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share