Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου 2021

30χρονη Καίτη: "Τα έχω με τον άνδρα της φίλης μου. Για να μην έχω τύψεις θα του πω ότι τον απάτησε"

Μια αληθινή ιστορία που σοκάρει

13 Νοεμβρίου 2020 13:33
30χρονη Καίτη:
Από Σοφία Φυρογένη

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της 30χρονης Καίτης, όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή "Ευτυχείτε" του Open!

Η 30χρονη Καίτη είναι παντρεμένη 5 χρόνια και έχει ένα παιδί 4 ετών. Το καλοκαίρι αποφάσισε με τη φίλη της να πάνε μαζί με τους άνδρες τους διακοπές. Η Καίτη όμως κατάλαβε ότι είναι ερωτευμένη με τον άνδρα της φίλη της και φλέρταραν. Όταν γύρισαν από τις διακοπές βρέθηκαν μια φορά ερωτικά και ύστερα της είπε να σταματήσουν.

Παρόλα αυτά τον τελευταίο καιρό η Καίτη άρχισε να του στέλνει μηνύματα και κατάλαβε ότι είχαν σταματήσει να βλέπονται λόγω τύψεων του. Επιπλέον, η φίλη της της εξομολογήθηκε ότι έχει απατήσει τον άνδρα της με ένα συνάδερφό της και η Καίτη σκέφτεται να του το πει.

Δείτε το σημερινό επεισόδιο στο παρακάτω βίντεο του Athensmagazine.gr:

32χρονη Τζένη: "Κάλυψα την αδερφή μου στον άντρα της για τον εραστή της και έμαθα ότι είναι ο άντρας μου"

Η Τζένη είχε έναν ευτυχισμένο γάμο μέχρι που ανακάλυψε ότι ο άντρας της επικοινωνεί με άλλη γυναίκα. Όταν ανακάλυψε στο κινητό του ότι η γυναίκα που επικοινωνεί είναι η αδερφή της έπαθε σοκ.

Επιπλέον, η Τζένη αναγκάστηκε να καλύψει την αδερφή της στον άντρα της παρόλο που γνώριζε ότι ο εραστής της είναι ο σύζυγός και ο λόγος ήταν ότι η αδερφή της τους βοηθά οικονομικά και δεν θέλει να χάσει την οικονομική αυτή ενίσχυση. Από την άλλη σκέφτεται να χωρίσει τον σύζυγό της για την απιστία του παρόλο που ακόμα είναι ερωτευμένη μαζί του.

Δείτε το σημερινό επεισόδιο στο παρακάτω βίντεο του Athensmagazine.gr:

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share