Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

27χρονη Μαρία: «Δεν με θέλει ερωτικά ο σύντροφός μου μετά την εγκυμοσύνη» (Video)

Αληθινή ιστορία

29 Οκτωβρίου 2020 18:03
27χρονη Μαρία: «Δεν με θέλει ερωτικά ο σύντροφός μου μετά την εγκυμοσύνη» (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της 27χρονης Μαρίας, όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή "The Booth" στο Open!

Η Μαρία είναι 27 χρονών και έχει ένα μωράκι. Έχει ένα θεματάκι με τον άντρα της. Δεν θέλει εκείνος να έρθουν πιο κοντά σε προσωπικές στιγμές. Η Μαρία του το έχει ζητήσει αλλά της λέει ότι τον πιέζει και ότι δεν νιώθει έτοιμος.

Αναστασία, 34 ετών: "Έπιασα στα πράσα την πεθερά μου"

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της 34χρονης Αναστασίας, όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή "The Booth" στο Open!

Η Αναστασία είναι 34 ετών και είναι παντρεμένοι τα τελευταία 5 χρόνια, με δύο παιδιά. Επειδή και η Αναστασία και ο σύζυγός της εργάζονται, τα παιδιά τους τα κρατάει ο πεθερός της. Πήγαινε σε κάποια φάση η Αναστασία να πάρει τα παιδιά από τα πεθερικά της και είδε τυχαία την πεθερά της μερικά στενά πιο δίπλα από το σπίτι, με έναν κύριο μέσα στο αμάξι. Μπαίνοντας στο σπίτι, της λέει ο πεθερός της ότι δεν την πρόλαβε την πεθερά της η Αναστασία, πήγε για ψώνια. Κάτι που έβαλε την Αναστασία σε σκέψεις γιατί ήξερε που πραγματικά ήταν εκείνη. Αυτό έγινε και άλλες φορές. Η Αναστασία αποφάσισε μία από αυτές τις φορές να την πάρουν τηλέφωνο με τον πεθερό της και είπε ότι δεν ήταν εκεί ου είχε πει, ότι κάτι της προέκυψε και ήταν αλλού. Η Αναστασία δεν ξέρει τι να κάνει, δεν το έχει πει σε κανέναν αυτό.

Δείτε την ιστορία στο Athensmagazine.gr:

Σπυριδούλα, 54 ετών: "Θέλω να καλοπιάσω τη νύφη μου για να..."

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της 54χρονης Σπυριδούλας, όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή "The Booth" στο Open!

Η 54χρονη Σπυριδούλα οσονούπω γίνεται γιαγιά και θέλει να καλοπιάσει τη νύφη της ώστε να δώσει το όνομα της μητέρας της στο εγγόνι της.

Δείτε την ιστορία στο Athensmagazine.gr:

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share