Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Σοκ για την Κατερίνα Καινούργιου: «Θα μείνω έγκυος από τον πρώην άνδρα μου για να μην...» (Video)

Μια αληθινή ιστορία που συγκλονίζει!

26 Οκτωβρίου 2020 14:36
Σοκ για την Κατερίνα Καινούργιου: «Θα μείνω έγκυος από τον πρώην άνδρα μου για να μην...» (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Πάγωσε η Κατερίνα Καινούργιου με την σημερινή αληθινή ιστορία της 32χρονης Λουίζας, όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή "Ευτυχείτε" στο Open!

Η Λουίζα έχει κρατήσει ερωτική επαφή με τον πρώην άντρα της ο οποίος έχει προχωρήσει στη ζωή του γνωρίζοντας άλλη γυναίκα με την οποία περιμένουν παιδί. Η Λουίζα σκοπεύει να μείνει έγκυος από τον πρώην της προκειμένου να τον κάνει να χωρίσει από τη νέα του κοπέλα και να μην παντρευτούν.

Δείτε το σημερινό επεισόδιο στο παρακάτω βίντεο του Athensmagazine.gr:

Πάγωσε η Κατερίνα Καινούργιου: «Τα έχω με το αφεντικό μου αλλά θέλει να με χωρίσει - Θα το πω...»

Πάγωσε η Κατερίνα Καινούργιου με την σημερινή αληθινή ιστορία της 32χρονης Λουκίας, όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή "Ευτυχείτε" στο Open!

Η 32χρονη Λουκία είναι παντρεμένη 7 χρόνια με ένα κοριτσάκι 6 ετών. Τον τελευταίο ενάμιση χρόνο η δουλειά του άντρα της δεν πάει καλά.

Τα οικονομικά έπεσαν και ότι λεφτά μπαίναν μέσα στο σπίτι πήγαιναν μόνο για το παιδί. Στη Λουκία αυτό κακοφάνηκε γιατί αλλιώς είχε μάθει τόσα χρόνια, να έχει τις περιποιήσεις της και τα έξοδά της. Ο άντρας της της είπε να πιάσει κι εκείνη δουλεία για να μπαίνουν περισσότερα λεφτά στο σπίτι και να μην υπάρχουν προβλήματα.

Η Λουκία έπιασε δουλειά σε μία εταιρία. Ο εργοδότης της εκεί την πλησίασε ερωτικά. Έχουν σχέση εδώ και ένα χρόνο, όχι επειδή είναι ερωτευμένη η Λουκία αλλά επειδή εκείνος την περιποιείται οικονομικά. Της είπε όμως να χωρίσουνε γιατί είναι και παντρεμένος και εκείνη σκέφτεται να πάει στη γυναίκα του και να τα πει όλα.

Δείτε το σημερινό επεισόδιο στο παρακάτω βίντεο του Athensmagazine.gr:

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share