Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

32χρονη Τζένη: "Αν η ξαδέλφη μου δεν γράψει το σπίτι της στο παιδί μου θα πω σε όλους ότι..."

Μια αληθινή ιστορία που συγκλονίζει!

23 Οκτωβρίου 2020 13:52
32χρονη Τζένη:

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της 32χρονης Τζένης, όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή "Ευτυχείτε" στο Open!

Η 32χρονη Τζένη είναι παντρεμένη 5 χρόνια. Πριν 10 μήνες γέννησε. Πάνω στον πρώτο μήνα που γεννήθηκε το παιδί η Τζένη παρατήρησε μία αλλαγή στη συμπεριφορά του άντρα της. Ήταν πιο απόμακρος, πιο κουρασμένος και δεν ήθελε να άνουν πράγματα μαζί με την Τζένη. Μετά από κάποιο καιρό, είπε ότι έτυχε μια δουλειά και έπρεπε να φύγει εκτός Αθηνών. Όταν γύρισε ήταν χειρότερα από όταν έφυγε.

Η Τζένη υποψιάστηκε ότι υπάρχει άλλη κοπέλα και έψαξε το κινητό του, όπου και βρήκε αποδείξεις. Είχε κρυφή σχέση με την πρώτη ξαδέλφη της Τζένης. Σκέφτηκε, επειδή η ξαδέλφη της είναι ευκατάστατη, να την απειλήσει ότι αν δεν γράψει το σπίτι της στο παιδί θα τα πει όλα στην οικογένεια.

Δείτε το σημερινό επεισόδιο στο παρακάτω βίντεο του Athensmagazine.gr:

29χρονη Σόφη: «Θα παντρευτώ τον άντρα μου για να συνεχίσω να είμαι με τον αδερφό του»

Η 29χρονη Σόφη έκανε σχέση με τον γιο μιας φίλης της μητέρας της, όμως από την μέρα που γνώρισε τον μικρότερο του αδερφό τον ερωτεύτηκε με την πρώτη ματιά.

Τώρα θέλει να παντρευτεί τον σύντροφο της, που δε τον αγαπά, για να συνεχίσει να είναι με τον αδερφό του, που όμως είναι παντρεμένος.

Δείτε το σημερινό επεισόδιο στο παρακάτω βίντεο του Athensmagazine.gr:

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share