Πέμπτη, 29 Ιουλίου 2021

Πάγωσε η Κατερίνα Καινούργιου: «Τα έχω με το αφεντικό μου αλλά θέλει να με χωρίσει - Θα το πω...»

Αληθινή ιστορία

21 Οκτωβρίου 2020 15:12
Πάγωσε η Κατερίνα Καινούργιου: «Τα έχω με το αφεντικό μου αλλά θέλει να με χωρίσει - Θα το πω...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πάγωσε η Κατερίνα Καινούργιου με την σημερινή αληθινή ιστορία της 32χρονης Λουκίας, όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή "Ευτυχείτε" στο Open!

Η 32χρονη Λουκία είναι παντρεμένη 7 χρόνια με ένα κοριτσάκι 6 ετών. Τον τελευταίο ενάμιση χρόνο η δουλειά του άντρα της δεν πάει καλά.

Τα οικονομικά έπεσαν και ότι λεφτά μπαίναν μέσα στο σπίτι πήγαιναν μόνο για το παιδί. Στη Λουκία αυτό κακοφάνηκε γιατί αλλιώς είχε μάθει τόσα χρόνια, να έχει τις περιποιήσεις της και τα έξοδά της. Ο άντρας της της είπε να πιάσει κι εκείνη δουλεία για να μπαίνουν περισσότερα λεφτά στο σπίτι και να μην υπάρχουν προβλήματα.

Η Λουκία έπιασε δουλειά σε μία εταιρία. Ο εργοδότης της εκεί την πλησίασε ερωτικά. Έχουν σχέση εδώ και ένα χρόνο, όχι επειδή είναι ερωτευμένη η Λουκία αλλά επειδή εκείνος την περιποιείται οικονομικά. Της είπε όμως να χωρίσουνε γιατί είναι και παντρεμένος και εκείνη σκέφτεται να πάει στη γυναίκα του και να τα πει όλα.

Δείτε το σημερινό επεισόδιο στο παρακάτω βίντεο του Athensmagazine.gr:

27χρονη Πόπη: "Έγινα φίλη με την κόρη του εραστή μου και έμαθα ότι δε θέλει εκείνος να χωρίσει"

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της 27χρονης Πόπης, όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή "Ευτυχείτε" στο Open!

Η Πόπη είναι 27 χρονών και σπουδάζει σε μία ιδιωτική σχολή. Εδώ και έναν χρόνο έχει σχέση με έναν καθηγητή της. Εκείνος είναι 47 ετών. Εκείνος έκανε το πρώτο βήμα και πλησίασε την Πόπη, όμως είναι παντρεμένος και έχει μία κόρη 24 χρονών.

Κάποια στιγμή του είπε η Πόπη ότι δε μπορεί να συνεχίσει από τη στιγμή που εκείνος δεν χωρίζει. Της είπε να κάνει υπομονή μέχρι να το ανακοινώσει στην κόρη του. Η Πόπη αποφάσισε να δράσει μόνη της και έστειλε αίτημα φιλίας στην κόρη του.

Βγήκαν για καφέ μαζί και έπιασαν σε ένα σημείο το θέμα «γονείς». Εκείνη είπε στην Πόπη πως τα πάνε μια χαρά οι γονείς της και πως είναι ακόμα φουλ ερωτευμένοι. Τώρα η Πόπη είναι πληγωμένη και θέλει να τον εκδικηθεί. Σκέφτεται να μιλήσει στην κόρη του για την σχέση της μαζί του.

Δείτε το σημερινό επεισόδιο στο παρακάτω βίντεο του Athensmagazine.gr:

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share