Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

28χρονος Αντώνης: «Έχω πρόβλημα με την κοπέλα μου που δεν συμπαθεί τη μάνα μου» (Video)

Αληθινή ιστορία

19 Οκτωβρίου 2020 17:50
28χρονος Αντώνης: «Έχω πρόβλημα με την κοπέλα μου που δεν συμπαθεί τη μάνα μου» (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία του 28χρονου Αντώνη, όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή "The Booth" στο Open!

Ο 28χρονος Αντώνης έχει 3 χρόνια σχέση με την κοπέλα του και περνάνε πολύ καλά όμως η μητέρα του δεν τη συμπαθεί γιατί είναι απότομη όταν βρίσκονται και οι τρείς τους μαζί.

25χρονη Χριστίνα: Δεν «συντονίζομαι» ερωτικά με τον άνδρα μου (Video)

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της 25χρονης Χριστίνας, όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή "The Booth" στο Open!

Η 25χρονη Χριστίνα αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα «συγχρονισμού» στο ερωτικό κομμάτι με τον σύζυγο της.

Ειρήνη, 18 ετών: "Έβγαινα με ένα αγόρι αλλά εξαφανίστηκε. Να τον κυνηγήσω;"

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της 18χρονης Ειρήνης, όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή "The Booth" στο Open!

Η Ειρήνη είναι 18 χρονών και έχει ένα θέμα. Έχει μια φίλη, η οποία έχει αγόρι. Είχαν βγει μια μέρα η Ειρήνη με τη φίλη της και πήγε και τους βρήκε και το αγόρι της φίλης της. Αλλά έφερε μαζί και έναν φίλο του. Στην Ειρήνη άρεσε αυτό το άτομο και το ίδιο έβγαζε κι εκείνος για αυτήν. Βγήκαν και οι 4 μαζί κάποια στιγμή, σαν ζευγαράκια και είχαν ξαναπεί να ξαναβγούν. Μέχρι να γίνει όμως αυτό η επικοινωνία μεταξύ της Ειρήνης και αυτού του αγοριού χάθηκε λίγο και πλέον δεν μιλάνε και πολύ. Τώρα δεν ξέρει η Ειρήνη αν πρέπει να τον κυνηγήσει ή όχι.

Δείτε την ιστορία στο Athensmagazine.gr:

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share